OVO JE NAJBOLJI TRIK ZA DOMAĆICE: EVO KAKO DA NA NAJLAKŠI NAČIN OČISTITE FLEKE OD KAMENCA I HRĐE! Najjednostavnije rješenje !

Danas vam donosimo jedan jako dobar trik koji će vam sigurno pomoći. Svi imaju problema sa žutim flekama koje se stvaraju oko WC šolje od kamenca i hrđa. To je nemoguće da se ukloni sa nekim sredstvima za čišćenje, ali svako ima cilj da ukloni te mrlje koje kvare sve.

Mi vam donosimo kako da vaša wc šolja postane blistava i čista za samo nekoliko minuta i sa malo potrošenog novca.

 

Nemojte više da gubite vrijeme, mi imamo savršeno rješenje za vašu muku, a nije vam potrebno veliko čišćenje sa svim tim skupim sredstvima. Ako je dno u vašem kazančetu metalno ono počne vremenom da ispušta boju željeza i voda tada postaje narandžaste boje.

 

Još kada se ta voda pomiješa sa kamencom dobijete narandžaste fleke oko ruba wc šolje koje skoro ni jedno sredstvo neće moći da ukloni.

Ovim trikom su sve domaćice širom svijeta oduševljene a samo je potrebno da u kući imate papir od ubrusa i alkoholno sirće. Na početku je potrebno da iz wc šolje izbacite koliko možete vode da ne bi pokvarila dejstvo sirćeta.

Zatim natopite sirće i prijepite ih na rub wc šolje i odmah preko fleke.

Kada ste natopili ubruse ostavite da stoje dva sata, ali ako je te fleke teško ukloniti onda ostavite natopljen papir u wc šolji cijelu noć. KAda budu fleke nestale vi zatim uklonite papir a ona pustite vodu i isperite šolju.

Sigurno se pitate zašto jednostavno ne bi nasuli samo sirće, bez da stavite papri u wc šolju i tako uklonili fleke, ali kada bi to uradili ne bi donijeli nikakav rezultat, jer ako naspete samo sirće u šolju ono će da sklizi na dno i samo će za trenutak prijeći preko fleka, ali kada natopite papir i držite tako dva sata, ona će fleke sigurno nestati i sva će prljavaština da nestane.