“Ovo je moja emisija, ja sam urednica”: Vedrana Rudan ISPROZIVALA Joksimovićevu usred emisije

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji na televiziji K1 kod voditeljke Jovane Joksimović gde je govorila o svojoj novoj knjizi “Doživotna robija”, a njih dve su se “zakačile” pred sam kraj emisije.

Jovana Joksimović je već odjavila gostovanje i podsetila da ljudi sutra mogu da dođu u SKC kako bi im Rudanova potpisala knjigu, pa kroz osmeh dodala da dođu samo “u slučaju ako nemaju šta da rade”, što je naravno isprovociralo hrvatsku književnicu.

– Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvek volim da pročitam šta mi je napisala, uvek je to nešto – rekla je Joksimovićeva, na šta je Rudan prekinula i rekla:

– Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad preterivati. Vi ćete potpis pročitati.

Jovana Joksimović se sve vreme smejala i dodala da je književnica potpuno u pravu i da joj da bar nešto da čita. Rudanova je uzela knjigu i zahvalila se na pozivu u emisiju i dodala da zna da će Jovana imati problema zbog toga što ju je uopšte zvala da gostuje, aludirajući na situaciju kada je Jovana Joksimović izbacila jednom prilikom gosta iz studija govoreći da je to njena emisija i da njoj ne može niko da pravi problem.

 

– Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame! – iskarikirala je književnica, pa dodala da je imala na umu situaciju kad je voditeljka izbacila gosta, kao da je rekla sebi da će biti fina i da ništa neće reći provokativno, ali i da se “suzdržavala sve vreme”.

Jovana joj je na to odgovorila: “Hvala vam na toj samokontroli!” Onda je Rudanova počela da piše posvetu na knjizi, pa je opet nasmejala voditeljku:

– Napisaću ovde Ivani najvećoj, mislim ja to uvek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani? Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj!

Podsetimo, u nekoj od emisija u kojoj je hrvatska književnica bila Jovanin gost, pominjala je bogatstvo u kojem voditeljka uživa sa suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem, pa se čini da je poslednja opaska književnice bila na taj račun.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin