OVO JE MLADIĆ KOJI SE BORI ZA ŽIVOT Majka Navodno ZAPALILA SINA U Srpskoj Crnji: Otac Van Sebe, Samo Ponavljao OVE DVE REČI

0

Još uvek nije potpuno jasno kako je mladić povređen. Navodno ga je benzinom polila i zapalila njegova majka SM (44) iz Srpske Crnje. Nemio događaja kakav se u Srpskoj Crnji ne pamti, dogodio se prethodne večeri u kući Lj.Š. (58) sa kojim je SM u emotivnoj vezi.

 

 

Kako saznajemo, lokalnu policiju pozvao je vlasnik kuće Lj. Š. U vreme naše posete ovom selu, nedaleko od kuće nalazilo se policijsko vozilo. Da se nešto u kući dogodilo, jasno je pokazivala policijska traka na kapiji.

 

Otac povređenog mladića RT nije bio u stanju da govori. Pronašli smo ga u drugom delu sela. Samo je ponavljao “nije dobro, nije dobro”. Ispred njegove kuće pojavio se Igor B. iz Srpske Crnje, brat od tetke AT

 

.
Za Kurir je izneo saznanja o incidentu koji je vest broj jedan u selu:

 

  • Koliko je meni poznato, on je bio kod majke i očuha. Bili su mrtvi pijani. U selu prethodne noći nije bilo struje. Polili su ga benzinom, upalili i pustili ga gori. Brat od tetke je sanitetom iz Srpske Crnje prebačen u zrenjaninsku bolnicu, a odatle u novosadskom Kliničkom centru Vojvodine – kaže Igor.

 

U Srpskoj Crnji o SM niko nema lepo mišljenje. Ima osmoro dece, a trenutno je na izdržavanju kazne kućnog zatvora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda:

 

 

  • SM je alkoholičarka i nasilna kad popije. Iako je u braku sa RT često dolazila kod Lj.Š. U trošnoj kući on je sam živeo. Do pre petnaestak godina, Lj. Š. Živeo je u Americi, ali je odatle deportovan u Srbiju.
  • Dobar je varilac, ali nije zaposlen. Žalosno što se zapustio i odao alkoholu. Ne možemo da verujemo da se u našem selu ovako nešto dogodilo. AT je najstariji sin SM Samo da preživi – ispričali su nam meštani Srpske Crnje.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *