OVO JE MISTERIOZNI SUPRUG SANJE KUŽET KOJEG KRIJE OD JAVNOSTI: Nemanja beži od KAMERA, a za to ima VELIKI razlog (FOTO)

Sanja Kužet, poznata voditeljka, imala je promociju napitaka sa kojima održava savršenu liniju, a na istoj se pojavio veliki broj zvanica iz sveta estrade.

A sada je otkriveno i zašto Sanja Kužet ljubomorno čuva privatnost, posebno partnera Nemanju Živojinović, direktora marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira i beži od kamera, a za to ima razlog. Njih dvoje su odavno odlučili razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja, retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima sa voditeljkom.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

‒ Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari ‒ izjavila je lepa voditeljka, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

‒ Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe, piše Hello.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin