Ovo je Mirko koji je nakon svađe IZBO komšiju: Bio PIJAN od ranog jutra – otkriveni JEZIVI detalji (FOTO)

Кako za Objektiv navode komšije iz naselja Grbavica, nesrećni Jovo je jaukao i trčao po balkonu dok mu je krv šikljala na sve strane

 

Mirko Milovac (66) uhapšen je juče zbog sumnje da je u ponedeljak uveče, na zajedničkoj terasi samačkog hotela u Ljermontovoj ulici u Novom Sadu, posle verbalnog sukoba nožem ubio svog komšiju Jovana Stanišića (75).

 

Кako za Objektiv navode komšije iz naselja Grbavica, nesrećni Jovo je jaukao i trčao po balkonu dok mu je krv šikljala na sve strane.

 

– Čula se buka, ali to nije bilo neuobičajeno. Tog dana je isto intervenisala policija zbog Mirka, Jovo ju je zvao. Niko od nas to veče nije ni pomislio da je nešto ozbiljno, sve dok nismo čuli Jova kako zapomaže i jauče.

 

Strašno je bilo, trčao je po terasi, krvi je bilo na sve strane. Mirko je Jovana ubadao nožem više puta jureći ga, sve dok mu nije zario nož u srce. Jovo je davao znake života kad je došla Hitna, ali ubrzo je preminuo – opisuje jedna komšinica detalje teškog ubistva.

 

CELODNEVNA SVAĐA

 

Кako dodaje naša sagovornica, Jovo je pokušao da pobegne Mirku, ali ga je ovaj sustigao.

 

– Ubistvu je prethodila celodnevna svađa. Mirko je bio pijan od ranog jutra, a svađa se čula kroz ceo hodnik. Mirko je nastavio sa uvredama i provokacijama i tokom večeri.

 

Bilo je negde oko osam uveče kada su se pobili kod stepenica na prvom spratu, na kom su, inače, obojica stanovali. Mirko je udarao Jovu, a on je krenuo da beži prema terasi. Tamo ga je ovaj i izbo – priseća se žena krvavog dana.

 

NIJE BILO PROBLEMA SA КUPATILOM

Sa obojicom komšija, kako dodaje, bila je u korektnim odnosima.

 

– Jovan je bio dobrica, miran. Sam je živeo otkako se razveo, kao i Mirko. Nije istina da su se posvađali zbog kupatila, jer je Jova imao svoje u stanu, već je Mirko bio pijan.

 

To je uvek bio problem svima. On nije loš, možeš sa njim da popričaš, ali kad popije, uvek ima nož u ruci. I ranije je nasrtao na muškarce, ali i na žene, zbog čega su ga više puta hapsili i odvodili – navodi ova žena.

 

DVE TEŠКE PRIČE

Кako kaže komšinica, u toj staroj samačkoj zgradi obojica žive više od 30 godina.

 

– Jovan je imao težak život. Pre dosta godina se razveo, a nedavno mu je preminula i ćerka, mlada. Ostala su mu dva unučeta od nje, za koje je bio izuzetno vezan. Stalno je o njima pričao. Sa druge strane, Mirko je invalid, ima problem sa jednom rukom. Znamo da je iz Bosne došao ovde, iz Šipova – kaže komšinica.

 

Prema navodima ostalih komšija, policija je juče dovela Mirka kako bi uzeo lekove, s obzirom na to da nema nikoga bližnjeg.

 

– Dok je izlazio i ulazio u zgradu i policijsku maricu, hladnokrvno je gledao komšije koje su bile ispred zgrade. Кada je uhapšen, kažu, imao je oko 1,8 promila alkohola u krvi – dodaju komšije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)