Ovo je mali Mattia koji je s ocem i bakom stradao na ljetovanju: Audi ih je “pokosio” velikom brzinom

Nesreća se dogodila u mjestu Santo Stefano di Cadore oko 15:30 sati, dok je obitelj šetala uživajući u odmoru. Malenog Mattiju majka je gurala u kolicima, brat je vozio bicikl, a tata i baka hodali su uz njih.

Odjednom se začula jaka buka, a zatim je na njih velikom brzinom naletio Audi, kojim je upravljala Angelica Hutter. Prema izjavama svjedoka, Audi je prvo udario u Mattijinog brata koji je vozio bicikl, njegovu majku, potom oca, Mattiju i na kraju baku.

Automobil je nastavio suludu jurnjavu
Nakon što su tijela žene, njezinog šogora i Matije završila na haubi i odbačena 30-ak metara, automobil je nastavio suludu jurnjavu, zaustavio se na nogostupu i desnom prednjom stranom udario u stup koji je srušio dolje.

Ni ovaj udarac nije zaustavio kretanje vozila, koje je izgubilo prednji desni kotač i branik: nakon što je uništilo drvenu stazu koja se nalazila iza svjetiljke, zaustavilo se na suprotnoj traci.

Žena je izašla iz vozila i kada su spasioci stigli do nje, navodno se tresla i djelovala uznemireno. Prevezena je u bolnicu i podvrgnuta svim toksikološkim pretragama, a navodno su alkotestovi i testovi na droge bili negativni.

Policija još uvijek istražuje sve okolnosti ove tragedije, a osumnjičena za smrt malenog Matije i njegove rodbine nalazi se na psihijatriji. Tijela Mattije, njegovog oca i bake večeras bi trebala stići u Favero, gdje će sutra ujutro biti pokopani. U gradu su proglašena dvodnevna žalost.

Cijela Italija teško je primila vijest o ovoj tragediji. Gradovi oko Favera ujedinili su se kako bi pomogli obitelji. Građani prikupljaju novac za pomoć Mattijinoj majci.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin