OVO JE MAJKA KOJA JE SA TROJE DECE SKOČILA U REKU BOJANU Detalji tragedije u Skadru: Pobegla od muža, policija našla TELO DETETA

Policija u Albaniji i dalje traga za A.A. koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male dece bacila u reku Bojanu da pobegne od, kako se sumnja, muža nasilnika.

 

Njihov nestanak je suprug i otac E.A. (31) prijavio 2. maja, a sinoć je izvučeno telo njegove najstarije ćerke (9) iz reke.

Policija je juče privela E.A., za kojeg se veruje da je duže vreme fizički i psihički zlostavljao suprugu i njihovo troje dece.

 

Alma je nestala sa troje dece, devojčicama starim 9 i 6, i dečakom starim 4 godine.

 

Telo najstarije ćerke sinoć oko 22 sata je pronašao jedan ribar i izneo na obalu. Navodno je lice devojčice bilo prekriveno modricama. Policija strahuje da se A.A., zajedno sa decom bacila u hladnu vodu.

 

E.A. je od ranije poznat policiji i hapšen je zbog krijumčarenja narkotika.

 

“Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo.

 

Dana 04. maja 2024, državljanin E. A. star 31 godinu (koji je ranije osuđivan za uzgoj opojnih droga), uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva“, naveli su iz policije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU           I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin