Ovo je kuća u kojoj se desio JEZIV ZLOČIN: Meštani otkrili šta je prethodilo bratoubistvu kod Topole

Dvojica mladića živeli su u domaćinstvu sa ocem, bavili se poljoprivredom

 

Meštani sela Gornja Trnava kod Topole danas su u šoku nakon svirepog zločina koji se tokom noći dogodio u njihovom komšiluku. Slobodan A. (33) nogarom od stola na smrt je pretukao rođenog brata Nikola A.(30), a kasnije je sam pozvao policiju i predao se.

 

– Ovakav zločin u našem selu se ne pamti. Svi smo ostali bez teksta. Ovoj velikoj tragediji prethodile su porodične svađe koje su se često kod njih dešavale. Pre nekoliko dana u jednom od međusobnih konflikata polomljeno je pokućstvo. Spekuliše se da je ovaj brat koji je ubica bio u alkolisanom stanju, a i već ranije je govorio mlađem bratu da će ga ubiti nogarom od stola – kažu za RINU komšije u selu Gornja Trnava.

 

Dvojica mladića živeli su u domaćinstvu sa ocem, bavili se poljoprivredom, radili u nadnici i na građevini. Zbog čestih konflikata često je reagovao i njihiv otac.

 

– Dešavalo se da zbog velikih svađa otac zove komšije u pomoć, a neretko je znao i da prespava napolju. Uprkos svim tim porodičnim problemima, nismo verovali da će uslediti ovako crn scenario i da će se tragično završiti – dodaju komšije.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)