OVO JE KUĆA MAJE MARINKOVIĆ KOJU JE NASLEDILA OD DEDE! Imanje na Avali i nasledstvo od 1.200.000 € čekaju starletu

Maja Marinković, supefinalistkinja “Zadruge 6”, može da bira gde će otići nakon završetka rijalitija.

Može da se vrati u stan u jednom beogradskom naselju u kojem je stanovala s ocem Radomirom Takijem Marinkovićem, može kod majke sa kojom je rešila sve nesporazume, a ako poželi da bude okružena zelenilom, put je može odvesti na Avalu.

Maja Marinković
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Starleta tamo ima kuću koju je nasledila od pokojnog dede sa kojim je odrasla. Nju je on obožavao i zajedno sa svojim sinom, a Majinim tatom se trudio da joj obezbedi bezbrižno odrastanje, kao i nekretnije.

Osim placa u Braće Jerković od 90 ari, čija je vrednost 1.200.000 evra, o čemu je Kurir prvi pisao, ona je dobila i ovu kuću u kojoj je odrasla.

Jednom prilikom njene komšije su ispričale kakva je Marinkovićka bila kao mala.

– Bila je vesela devojčica uvek, trčkarala je tu stalno. Još od malih nogu je volela da bude u centru pažnje. Sećam se da su je zvali srpska Rubi po čuvenoj lepotici iz latino-američke serije. Davno su se odselili odavde, ona dugo nije bila, a Taki malo, malo pa dođe. Ima ovde golubove i brine o porodičnoj kući – otkrila svojevremeno jedna komšinica za Telegraf.

Inače, Tako je nedavno renovirao ovu kuću, tako da Maju čeka spremna. U dvorištu postoji i pomoćna prostorija, a tu je i kavez sa golubovima koje Taki čuva.

Maju će otac dočekati sa novim automobilom. On joj je kupio beli BMW.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/