“Ovo je jedna velika ENIGMA”: Nenad Periš o novim informacijama o Matejevom NESTANKU

Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine gostovao je u emisiji “Jutro” na televiziji Prva, gde je otkrio da novih informacija o njegovom sinu nema.

Otac nestalog Mateja sredinom marta se vratio u Split.

– Nažalost, od tada nismo imali informacije gde se Mateja nalazi, kao ni pre toga. Imamo samo informaciju da je on poslednji put na osnovu kamera lociran kod restorana Sava Nova u blizini reke Save. Novih informacija nema, ja sam u kontaktu sa policijom u Srbiji svaki dan – započeo je razgovor Nenad Periš.

Košmar zbog nestanka Mateja Periša traje već četiri meseca. Da je njegovo telo u Savi i Dunavu, prema informacijama, isplivalo bi do sad zbog toplijeg vremena, kako je kazala voditeljka.

– Želje su uvek prisutne i ja očekujem da se Matej pojavi, ali ništa nije još konačno sagledano do kraja, nemamo činjenicu koja bi sa sigurnošću rekla da je Matej sigurno u reci. Meni je nada još prisutna, kao i celoj porodici, mi očekujemo i nadamo se da se Matej pojavi, uopšte nije važno šta se dogodilo, samo da se pojavi. Stoji da je prošlo dosta vremena i nemamo nikakvih informacija. Sva razmišljanja su otvorena. Bog će dati da se agonija koja traje 114 dana, odnosno četiri meseca konačno završi – istakao je otac.

Nenad Periš napomenuo je u razgovoru da mu puno ljudi govori da osećaju da je Matej živ.

– Nadam se da će nešto da se dogodi i očekujem da se vrati živ. Nema druge nego da verujemo i nadamo se i to mene kroz život vodi. Šta god da se dogodi ja ću znati da je Matej na pravom mestu – rekao je sagovornik.

Voditeljka je istakla da i prijatelji Mateja imaju košmare.

– Što više razmišljam i uklapam celu priču, verujte mi da je stvarno ovo jedna velika enigma. Jedino što mogu da kažem jeste da je moje mišljenje da je Matej znao gde ide i ako se nešto dogodilo da je to bilo za njega iznenađenje. Sve su opcije otvorene. Znam da bi u Hrvatskoj i Srbiji bilo veliko slavlje kad bi on bio pronađen – kazao je Nenad.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin