Ovo je instruktor jahanja iz PAKLA: Sumnja se da je SILO*AO najmanje 10 devojaka

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna

 

Kaskader i učitelj jahanja Miloš Đ. (68) iz Beograda, uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao više devojaka, među kojima su neke bile maloletne!

 

Kao mediji navode, on je zbog istih krivičnih dela već bio uhapšen 2011. godine, ali je zbog nedostatka dokaza oslobođen 2016. godine.

 

Kako je rekao ranije izvor za medije, priče o zlostavljanju devojaka i devojčice kružile su još pre njegovog poslednjeg hapšenja, ali da je on tvrdio da to nije istina.

 

– Prvi put se načulo o njegovom sumnjivom ponašanju pre godinu dana! Miloš je svima govorio da nije kriv i da nema veze sa tim pričama. Inače, njegov klub i zaposleni su u potpunosti na strani žrtava. Miloš je dijabetičar i menjao je raspoloženja veoma često – navodi izvor za medije.

 

Podsetimo, policija je uhapsila Miloša Đ. (68), odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

 

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin