Ovo je Elma, supruga Muamera Zukorlića: Prije dvije godine otkrila kako je biti druga žena

Ovo je Elma, supruga Muamera Zukorlića: Prije dvije godine otkrila kako je biti druga žena

Za sobom je ostavio dvije supruge, koje žive odvojeno sa svojom djecom – Umeja u stanu, a Elma u kući u centru Novog Pazara

 

 

Učestalo mokrenje i loša erekcija se rješava prirodnim putem od kuće! Evo kako…

 

Evo zašto morate shvatiti ozbiljno pojavu gljivica na stopalima i noktima!

 

“Morate očistiti vaše krvne žile ako želite normalizirati krvni pritisak!”

 

Elma je prije dvije godina otkrila i kako bi reagovala da joj je tražio dozvolu za novi brak.

 

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga Muamera Zukorlića, muftije u Srbiji s kojim je u legitimnom braku dobila četvoro djece. Ona uspešno vodi prvi privatni vakuf univerzitet u Srbiji.

 

U intervjuu za Bazar prije dvije godine odgovarala je na razna pitanja u vezi sa modom i brakom, a evo šta je rekla o suprugu i onome što ne smije da nosi.

 

“Muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odjevanja, a to je da odjeća nije prozirna i tijesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slijepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj mjeri u kojoj smatram da meni to pristaje.

 

Chanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim prije što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cijenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić.

 

Elma se inače bavi menadžmentom na Univerzitetu u Novom Pazaru, a na pitanje da li je od muža tražila dozvolu da radi van kuće, kaže:

 

“Suprug mi je bio najveća podrška kada sam osnovala svoju firmu i moram priznati da je u teškim trenucima, kada sam htjela da odustanem, imao više vjere u mene nego ja sama. Ako to smatrate dozvolom – da, dobila sam je sa prvom idejom koju sam mu izložila.

 

Što se tiče braka sa muftijom, Elma kaže kako je njihov brak zasnovan na vjersko-šerijatskim principima i kao takav privlačio je veliku pažnju.

 

“Danas, kao roditelji četvoro djece, vodimo sasvim normalan porodični život, posvećeni djeci i poslovima kojima se bavimo. Djeca nam daju posebnu dinamiku i pružaju veliku radost. Posebno osvježenje nam je najmlađi sin.

 

U tom smislu, atrakcija su samo ljubav i poštovanje koje smo uspeli da njegujemo i održavamo istim intenzitetom punih 14 godina”, a na pitanje kako bi reagovala kada bi njen suprug tražio dozvolu za treći brak kaže:

 

“Rekla bih mu da prati svoje srce. Srcu se ne može narediti. Ljubav postoji ili je nema. U tome se i ogleda sloboda o kojoj smo pričali na početku. Šta bi u tom trenutku bilo u mom srcu, zaista ne bih mogla ni teorijski da razmotrim.

 

A iza tog eha stajao bi i moj odgovor”, zaključuje Elma.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin