Ovo je Đorđe koji je nestao u Zapadnoj Moravi Pre pet godina preživeo VELIKU TRAGEDIJU

Neutešni stric svedoči da je Đole, kako su ga zvali u porodici, bio vrlo vredan

 

Đorđe Nedeljković (21) iz Kruševice kod Kruševca,koji je juče oko 17 sati nestao u Zapadnoj Moravi u ataru sela Jasika bio je zaposlen u fabrici DC SMITH već godinu dana.

 

Kako se saznaje, završio je Politehničku školu “Milutin Milanković”, ali mu je želja oduvek bila da nosi policijsku uniformu.

 

Na društvenim mrežama prijatelji mladića objavljuju oproštajne poruke, u neverici.

 

– I u fabrici je ljudima teško, javio sam šta se desilo-kaže za “Novosti” Đorđev stric, Milomir Nedeljković.

 

– On živi sa majkom Milicom i sa mlađim bratom, pre pet godina ostali su bez oca. Tuga velika.

 

Neutešni stric svedoči da je Đole, kako su ga zvali u porodici, bio vrlo vredan. Nije imao poroka, svojevremeno se bavio sportom,ali ne i plivanjem. Mlađi brat J.N, koji je, na žalost, video kako njegovog brata guta reka, tek što je završio osmi razred. Celu situaciju teško podnosi.

 

– Dežurna služba Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac, dobila je juče u 18.15 dojavu da je na potezu sela Jasika i Kikljun, na oko kilometar uzvodno od mosta u Jasici nestalo lice- navodi izvor.

 

Pripadnici Tima za spasavanje na vodi nastavili su jutros pretragu terena u dva čamca, od dela reke tzv. uvale Kanal, gde su braća sišla u reku, pa nizvodno do ispod jasičkog mosta. Zaustavljali su i uskakali u vodu, čim bi primetili bilo šta što je moglo da ukaže na neki trag.

 

TRAGIČAN KRAJ potrage: Pronađeno telo Đorđa (21) koji je juče nestao

 

Neutešni stric svedoči da je Đole, kako su ga zvali u porodici, bio vrlo vredan

 

Pripadnici Tima za spasavanje na vodi nasli su telo Đorđa Nedeljkovića (21) na nekih pola kilometra od mosta u Jasici, saznaju Novosti.

 

Đorđe iz Kruševice kod Kruševca, koji je juče oko 17 sati nestao u Zapadnoj Moravi u ataru sela Jasika bio je zaposlen u fabrici DC SMITH već godinu dana.

 

Završio je Politehničku školu “Milutin Milanković”,

 

Neutešni stric svedoči da je Đole, kako su ga zvali u porodici, bio vrlo vredan. Nije imao poroka, svojevremeno se bavio sportom, ali ne i plivanjem.

 

Mlađi brat J.N, koji je, na žalost, video kako njegovog brata guta reka, tek što je završio osmi razred. Celu situaciju teško podnosi.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin