Ovo je Desimir kojeg je ocinkarila supruga: SVOJU BAKU FADILU JE UDAVIO I ZAKOPAO

Ovo je Desimir kojeg je ocinkarila supruga: SVOJU BAKU FADILU JE UDAVIO I ZAKOPAO

 

 

Javnost je u šoku nakon saznanja da je u Šapcu rođeni unuk zadavio svoju baku, te da je skoro godinu dana glumio ožalošćene osobe. Koliki je bio manipulator kazuje podatak da je preko društvenih mreža molio sve ljude ako nešto znaju o njegovoj baki Fadili Čačić.

Policija i tužilaštvo su ovoh dana uspjeli su da riješe misteriju Fadilinog nestanka. Sumnja se da je Desimir zadavio i njeno tijelo zakopao u selu Drenovac kod Šapca. Zatim, pozvao policiju i novinare da mu pomognu u traženju starice.

Prije skoro godinu dana redakciji Telegrafa javili su se sin i unuk “nestale” starice i zatražio da im pomognu u pronalaženju.

“Vrata kuće u kojoj je živjela su bila zaključana, lupali smo, niko nije otvarao pa su došli policajci i vatrogasci i ušli kroz prozor. Majka nije bila u kući – ispričao je sin Zoran.

U kući su pronađeni njeni dokumenti, račun iz prodavnice u kojoj je prije podne kupila hranu i potvrda iz mjenjačnice gdje je razmijenila devize. U dvorištu je bio i bicikl kojim je obično odlazila do grada, pa su zaključili da je kuću napustila pješke.

“Tražili smo je intenzivno prva dva dana po gradu, na obali Save i gdje sve nismo bili, a onda smo nestanak prijavili i policiji. Pokušali smo i sa objavom preko društvenih mreža nadajući se da će neko da je uoči – rekao je tada Zoran.

Baka je živjela sama u kući koja se nalazi u istom dvorištu u kojem je kuća u kojoj živi unuk Deseimir sa suprugom. Oni su je svakodnevno viđali i brinuli o njoj, a ona je kod njih često dolazila.

“Ništa nije slutilo da će otići od kuće. Bila je zaboravna i često nije mogla da se sjeti gdje je ostavila stvari. Nebrojeno puta smo mijenjali brave kada izgubi ključeve. Patila je od demencije i koliko smo mogli ubjeđivali smo je da redovno pije lijekove – ispričao je tada Desimir.

Prije godinu dana zabrinuti sin i unuk zamolili su za pomoć. Međutim, policija je uhapsila upravo unuka zbog teškog ubistva.

“Njegova supruga je prijavila da ju je pretukao, pa je zbog toga priveden i tako je otkriveno i da je ubio svoju babu koja je živjela u Ulici Bore Tirića u Šapcu – naveo je izvor Telegrafa.

Policija u Šapcu je saopćila da je D.Č. usmrtio staricu tako štu je stezao za vrat. On je policajce, poslije priznanja da je počinio zločin, odveo do mjesta gdje je zakopao tijelo.

“On je poslije zločina i nakon što je babu zakopao u mjestu Drenovac policiji prijavio nestanak. Sve vrijeme su policajci sumnjali da je on počinilac ubistva, ali nije bilo dokaza – otkrio je izvor Telegrafa.

D.Č., nezvanično, ima debeo policijski dosije. Hapšen je više puta zbog različitih krivičnih djela, a navodno je i u Grčkoj privođen. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin