OVO JE DAVID KOJI JE ZAKOPAO OCA U KUĆI ZBOG NJEGOVE PENZIJE: Isplivali detalji o sinu iz Zemuna! MENJAO IME, BIO U ZATVORU

0

David Drobnjak (53), koji se sumnjiči da je oca Branislava (79) zakopao ispod betonske ploče u kući u Zemunu, kako Kurir saznaje, ranije se zvao Dejan, a promenio je ime posle odsluženja zatvorske kazne u inostranstvu.

 

Podsetimo, on je juče u pratnji dva advokata došao sam u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i priznao da je oca pre osam godina sahranio u kući, kako bi nastavio da prima njegovu penziju.

– Izjavio je da mu je otac preminuo prirodnom smrću i da ga je sahranio u kući. Policija i dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odmah su izašli na lice mesta.

 

Tužilac je naložio da se obavi uviđaj i ekshumacija ostataka koji su pronađeni – podseća sagovornik Kurira.

 

Kuća u kojoj je zakopao oca

Kako izvor Kurira otkriva, Davida, koji se ranije zvao Dejan, komšije njegovog pokojnog oca nisu dobro poznavale i nisu ga često viđale.

 

– Navodno je u inostranstvu osuđivan za teška krivična dela i tamo je služio kaznu. Po odsluženju kazne, vratio se u Srbiju, i tada je i promenio ime – kaže sagovornik Kurira.

 

Podsetimo, dežurni tužilac naložio je obdukciju i toksikološke analize kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

 

 

David Drobnjak

– U zemlji prekrivenoj betonskom pločom su pronađene ljudske kosti – kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da su vatrogasci morali da lome i razbijaju beton kako bi došli do posmrtnih ostataka.

 

– Vrata kuće su posle obavljenog uviđaja zapečaćena, na njima stoji obaveštenje policije. Unutra se vidi krš i lom posle razbijanja betona – kaže naš izvor.

 

Inače, komšije kažu i da Branislava, Davidovog oca, nisu videli od 2016. godine.

 

– Nismo ga videli od oktobra 2016. godine. O njemu je do tada brinuo sin, komšinici je kasnije rekao da mu je otac u domu za stara lica. Čuli smo da on živi na Altini, i da mu je otac kupio stan – kaže za Kurir jedan od njih.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *