Ovo je čovek koji je STRADAO u Kruševcu: Ženu prvo udarao u glavu, a onda je izvadio BOMBU

Saša Nedeljković (52) iz Kruševca,koji je poginuo jutros oko 10 sati nakon što je u putničkom vozilu “sitroen” aktivirao ručnu bombu bio je mnogo ljubomoran.

Supruga,V.N.(48),koja je čudom preživela eksploziju tako što je u zadnji čas uspela da otključa vozilo i praktično padne ispod autora,radila je kao kuvarica.

Vredna žena došla je jutros iz treće smene, a muž ju je čekao.

– Njih dvoje su u braku četiri godine, a poznaju se pet, priča se da je ljubomora razlog celoj ovoj nesreći – kaže izvor “Novosti”. – Sačekao je ženu da dođe s posla, gde radi kao kuvarica, potom je rekao da se provozaju njenim kolima. Ona je vozila, a on bio na mestu suvozača. U tim kolima ju je tukao, ona je bila krvava, a usput su, videli i taksistu. Pretio je da će ih ubiti, izvadio bombu i aktivirao.

V.N. je pokušala da ga odgovori,ali njen muž je nije poslušao.

– Počeo je prvo da je udara po glavi, a onda je u jednom trenutku zaključao vrata, izvadio bombu – kaže sestra V.P. – Pokušala je da ga smiri, ali on je samo rekao “moramo zajedno da odemo u smrt,ne boj se”. U nekom trenutku, uspela je da se iskobelja,otvori vrata i bukvalno kad je ona aktivirao bombu, ona je već pala sa sedišta i našla se ispod vozila…

Sa suprotne strane, ispod vozila, pao je i suprug, ali pokazaće se da su povrede kod njega bile kobne. Cela leva strana tela bila mu je razneta. Lekari nisu uspeli da ga spasu. Sestra misli da je motiv cele tragedije velika zetova ljubomora. Pre oko godinu dana prokomentarisao je da bi “ubio i bivšu ženu da ju je zatekao kada je bila da poseti njihovu decu”.

– Pre par dana je rekao “sestra će da ti ostane udovica – prisetila se potresena sestra, dodajući da je zet burno reagovao kada je prethodno našao račun za kafu na kojoj je sestra samo bila sa svojom prijateljicom.

Sestra je, prirodno, pomislila da ga muči njegovo zdravlje.

U porodici kažu da je nastradao Kruševljanin imao ugrađene stentove, bio je srčani bolesnik, često u depresiji, preživeo je ratište.

-Njega malo ko zna u Čitluku, jer je bio na mirazu – kažu nam meštani Čitluka. – NJenu porodicu znamo,stvarno su fini ljudi. Tragedija šta se desilo. Ona je baš vredna. Bog je pogledao, pa je ostala živa!

Istragu vodi Više javno tužilaštvo. Naložena je obdukcija tela nastradalog.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin