OVO JE BRUKA KOJA SE PAMTI: Supruga saznala da je muž vara pa mu u perz’ervativ stavila ljepilo! KADA JE HITNA STIGLA NISU NI SLUTILI OVO

Kao što ste mogli da vidite danas u svijetu desava se sve i svata a kako je sada 21 vijek sve to možemo i da vidimo na društvenim mrežama posebno ako se desi da mediji sirom cijelog svijeta krenu da objavljuju i da ova vijest preplavi sve.

Jedan čovjek koji je ostvaren koji je dugo u braku i koji je imao suprugu koja mu je vjerna ali je on bio taj koji je nju varao prema svim ovim saznanjima. Kada je njegova supruga to saznala odlučila mu se osvetiti ali prije toga se posavjetovala i sa prijateljicama.

 

Onda se dešava situacija da u njegov prezervativ stavi jako ljepilo i ponovo je sve zapakovala. Kada je mus imao odnose se desilo da je zaglavio u svoju ljubavnicu i radi toga su morali pozvati hitnu pomoci.

 

Svi ljudi koji su bili ispred bolnice mogli su ih vidjeti i snimiti i pogledati slike koje su nastale od ovog slučaja koje govore zaista mnogo više od hiljadu rijeci.(RBSM-RADIO)

 

Šta mislite da li je nakon ovoga se desio razvod braka?

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na        INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin