OVO DORUČKUJE ŽENA KOJA JE SMRŠALA 72 KILOGRAMA: Bojana Stamenov oduševila je sve svojom neverovatnom transformacijom

0

Novu Bojanu Stamenov, “srpsku Adel” od stare dele 72 kilograma, mnogo uspona, padova, znoja i odricanja. Pevačica raskošnog glasa raspametila nas je transformacijom koju duguje pravilnoj ishrani, vežbama i nadasve disciplini.

‒ Trener mi je objašnjavao šta i kako treba da radim, a ja sam ga slušala po sistemu: „Ne smaraj me, obišla sam tolike nutricioniste, o režimima ishrane mogu danima da ti pričam.‟. Čak sam pomislila: „Radiću kako hoću, ali ću ići kod njega na treninge.“

Bojana Stamenov
foto: Kurir / Dragan Kadić

– Međutim, posle nešto manje od tri meseca borbe, sa sobom a ne sa njim, prestala sam da pijem sve lekove. Tada sam počela da se predajem Nemanjinom sistemu rada i znanju njegovog tima trenera –, prenosi Hellomagazin.rs

‒ U toj teretani prvi put mi je neko rekao „ponosim se tobom“, a to je jako važna rečenica. Mnogo su mi značili podrška koju sam dobila od svih tih momaka i Nemanjina posvećenost. Ni sada mi nije svejedno kad mi pošalje „smajlija“ koji maše, jer njime poručuje: „Zašto mi dva dana nisi napisala ili fotografisala šta si jela?“ Čak i kada bi nastupio „dan varanja“, nisam imala problem da mu to kažem.

Kako izgleda doručak Bojane Stamenov

Pevačica za prvi obrok najčešće bira tri kuvana jaja, salatu od jednog paradajza i krastavca bez dresinga i voće po želji. Hleb je u potpunosti izbacila iz ishrane.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *