OVE žene su otišle frizeru i rekle da žele TRANSFORMACIJU! Odrezao im SVU KOSU, evo kakve su izašle, kad vidite BROJ 3, NEĆE VAM BITI DOBRO(FOTO)

Malo ćemo se posvetiti ženama i njihovom konstantnom dotjerivanju, a kada pomenemo tu riječ, svakako da će vam prva reći da joj je frizura na prvom mjestu, jer uglavnom sve potiče od tog segmenta.

Lagali se ili ne, muškarci odmah primjećuju vizuelno kod svake žene, a glava je svakako na broju jedan.

U posljednje vrijeme žene su krenule masovno da rade kratke frizure, jer su itekako praktične, ne zahtjevakju puno brige oko iste, lakše su za održavanje, a i puno je jeftinija varijanta od duge kose.

Kristina Kacatkbina iz Moskve u Rusiji prije par mjeseci je pokrenula ovaj novi trend, i time je samo htjela dokazati da lijepa žena, ne mora po difoltu imati dugu kosu.

Od kratkih frizura jednostavno pravi mala remek djela, i na ovaj način pokušava da i druge žene  navede na slično razmišljanje.

Ona je rekla da nekim ženama se potpuno promijeni definicija lica, kada se ošišaju na kratko. U nastavku pogledajte neke od njenih remek djela, i recite nam ako imate dugu kosu, da li biste se usudili da skratite baš na ovu dužinu?

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)