Connect with us

Astro Analize

OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE ČEKA HRPA LOVE: Dovoljno je da uradite samo JEDNU stvar – proverite da li ste i vi među srećnicima!

Published

on

Horoskop je jedna vrlo zanimljiva stvar koja se već stotinama godina na neki način provlači kroz naše živote. Naime, proricanja budućnosti, taroti, astrologija općenito bili su fascinantni čak i drevnim društvima koji su imali svoja tumačenja i mistične poruke koje su ostavljali u naslijeđe. Naime, astrologija se smatra pseudonaukom, obzirom da se ne bavi egaktnom naukom i činjenicama, nego se bazira na proučavanje odnosa između ljudskih karakteristika i položaja, kao i kretanja nebeskih tijela, smatrajući kako ova tijela direktno utiču na nas.

Horoskop je dio astrologije, a drugi naziv za ovaj popularni termin je astrološka karta. Naime, ona se bazira na četiri osnovna elementa, a to su: aspekti, astrološke kuće, planete i znakovi Zodijaka, koji su nama zapravo i najpoznatiji. Naime, upravo prema tim znakovima, u narednom periodu neke od nas uskoro čeka vrlo zanimljivo razdoblje. Ipak, ovog puta nije toliko u pitanju ni sreća koliko je zapravo snalažljivost i vlastita ambicija za karijerom. U tom polju se posebno ističu Djevica, Ovan, Vodolija i Jarac. Ova četiri znaka ne čekaju da im nešto padne s neba i ne vole da sanjare, oni uzimaju stvari u svoje ruke i bore se sve dok ne postignu svoj željeni cilj. Iako se nekada čini kao da su previše strogi prema sebi, to je zapravo najbolji način za uspjeh.

 

Ovan uvijek ide ka tome da se dokaže svima i da osvaja sve što je moguće, dok je Djevici najvažnije da bude produktivna, pa samim time uvijek kuje planova kako na najbolji mogući način da ispuni svoje obaveze i da bude što bolja. Jarčevi žele sve, oni grabe pred sobom sve što se može ugrabiti, a na kraju se čak takmiče sami sa sobom, dok Vodolija želi da bude vođa. Oni se uvijek ističu, uvijek se guraju i žele biti prvi, pod svaku cijenu, pa makar i kršili pravila.

 

GLEDAJTE NOVU SERIJU BLAGO NAMA  – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Astro Analize

Ovo će biti najuspješniji horoskopski znakovi u 2021. godini: PROVJERITE DA LI STE TU!

Published

on

Astrolozi predviđaju da nas u 2021. očekuje više mira, samopouzdanja i vjere u sebe, ako i da ćemo imati priliku da iskoristimo sposobnosti, talente i sve lekcije koje smo naučili u godini koja je iza nas.

Evo koji horoksopski znakovi će biti najuspješniji u 2021. godini.

Ovan

U 2021. godini imat ćete sjajnu energiju, operativnost i kreativne ideje. Nećete dozvoliti da negativno i toksično okruženje, a naročito na profesionalnom planu, utiče na ostvarenje vaših ambicija. Radite na sebi, usavršavajte se i vjerujte da možete ostvariti i one stvari koje ste ostavili skrivene u prošlosti. U 2021. godini vaš vatreni znak biće inspirisan za velike pobjede.

Vaga

Možete očekivati napredak u karijeri – stiže unapređenje i naplata za sav vaš marljiv rad. Vjerujte u svoju energiju i odluke, bez obzira koliko je teško izaći iz zone komfora. Imat ćete veliku odgovornost, ali i sjajne liderske sklonosti i sposobnosti. Osim sreće u poslu, Vage očekuje uspjeh i na polju ljubavi.

Škorpija

Pred vama su krupne odluke i osjećat ćete određenu dozu straha, ali ne brinite. Energija koja vas prati moći će da odaberete pravi put. Okružuje vas optimizam i imate pozitivne misli što je izuzetno važno kada ispitujete profesionalne granice. Mnoge životne situacije promijenit će se u 2021, ali imate i značajnu podršku Univerzuma u svakom trenutku, piše Pressmedia

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Astro Analize

Počinje Decembar: Pročitajte šta očekuje vaš znak u ovom mjesecu!

Published

on

Počinje posljednji mjesec u izuzetno turbulentnim godinama koje je obilježila borba cijelog svijeta s pandemijom koronavirusa.

Šta vaš horoskopski znak očekuje u decembru?

Pročitajte dolje:

Ovan

Dragi Ovnovi, trebaju svesti računi što i kako je prošla cijela godina. Mnogi Ovnovi bi mogli biti i na gubitku pa se savjetuju da izmirite svoje dugove. Ovaj mesec se ne preporučuje da započnete ništa novo u poslu. Vaš vladar Mars biće negativno aspektiran sa Plutonomom pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno.

Budite strpljivi da se stvari slože. Emotivno, mogu se dogoditi velike odluke kod zauzetih Ovnova. Može nastupiti kriza i nerazumijevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog djece, a pojedini zbog novca. Imate podršku od prijatelja i roditelja. Možda bi vam odgovaralo i bilo efikasno da sami razmislite bez savjeta drugih osoba.

Slobodni Ovnovi imaju priliku upoznati zrelu osobu pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte.

Kada je zdravlje u pitanju sve u najboljem redu, ipak budite aktivni i trenirajte.

Bik

Dragi Bikovi, iznenada pokrećete misli da promijenite posao, a kako ovaj mjesec nije najbolji, ipak je bilo mudro da sačekate poslije Nove godine. Nervoza postiže vrhunac u ovom mjesecu, ali ipak razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira na to što mislite da malo zarađujete. Pokušajte biti smireni i ljubavni prema poslovnim partnerima i šefovima.

Emotivna situacija se dosta iskomplicirala jer ima nekoliko neprilika, a sve se nakupilo. Pojedini bikovi mogu otkriti nevjerstvo ili se udružiti i udaljiti od vas. Svakako da se razgovor može iskoristiti u slučaju da se razriješe sve nedoumice.

Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna događanja. Slobodnima predstoji lijepo poznanstvo, pa ipak se bolje upoznajte prije ulaska u vezu.

Kada je zdravlje u pitanju, više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas ljekovite.

Blizanci

Dragi Blizanci, kod vas se pokreću neke nove ideje za posao oko 20. decembra, iako vam je ovaj mjesec mnogo bolji nego prošli. Mogli bi dobiti vrlo povoljnu poslovnu ponudu. Kada je novac u pitanju podjednako idu troškovi i dobitci pa ste uvijek malo iznad pozitivne nule. Ne brinite, dobar poslovni mjesec je ispred vas i neke nove poslovne ponude.

Emotivno s partnerom idu bolji dani i komunikacija je mnogo bolja. Odlučni ste da širom otvorite vrata pa vam partner pokazuje koliko mu je stalo do vas. Pojedini Blizanci razmišljaju o prinovi u porodici dok drugi imaju lijepa druženja s prijateljima i porodicom.

Slobodni Blizanci nikako da upoznaju svoju srodnu dušu pa je najbolje da se ne živcirate.

Ojačajte imunitet.

Rak

Dragi Rakovi, očekivanja na poslu su izostala u ovom mjesecu, ali ipak vrijedi strpjeti se i sačekati. Sada je vrijeme da pokažete svoje talente, šta sve znate i možete učiniti. Mnogi Rakovi koji su očekivali neku bolju poziciju ili veću plaću trebaju se strpjeti, jer to može biti tek u sljedećoj godini. Nemojte da vam bude teško dati sve od sebe, jer vas čeka pozitivno iznenađenje u novoj godini.

Postoji mogućnost neke kupovine ili prodaje nekretnine. Emotivno je lijep mjesec pa možete više vremena provoditi u krugu porodice i s voljenom osobom. Vi sa svojim partnerom planirate imati harmoniju pa čak ako mogućnosti dozvole i da otputujete negdje.

Vaša veza ili brak se učvršćuju bolje nego ikad. Slobodni Rakovi mogu se zbližiti pa čak i ućiu vezu s osobom koju od ranije poznaju.

Kada je zdravlje u pitanju pazite na pritisak.

Lav

Dragi Lavovi, vi bi trebali dobiti nagradu za sav vaš uloženi napor tokom godine. Pojedini Lavovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu ili da čak sami biraju što im odgovara. Kada je novac u pitanju, sada si možete priuštiti i da malo više potrošite i počastite sebe za sav trud i štednju.

Emotivno kako ste opušteniji, tako će i vaš partner uživati u romantičnom opuštanju s vama. Ako okolnosti dozvoljavaju bilo bi lijepo da negdje otputujete zajedno i planirate neki zajednički posao. U planiranju za budućnost pojedini Lavovi mogu planirati i proširenje porodice.

Mnogo ljubavi i optimizma je u vašoj zajednici.

Slobodni Lavovi će ostati slobodni, uz druženje i poneki flert mogu provesti ovaj mjesec.

Kada je zdravlje u pitanju dosta je stabilno.

Djevica

Drage Djevice, iako u prvoj polovini mjeseca nemate nikakva bitna događanja na poslu i sve vam izgleda standardno, već u drugoj polovini mjeseca pojedine Djevice dobivaju drugi i bolji položaj na poslu pa samim tim i veću plaću. Ako radite u nekom grupnom ili timskom radu, budite strpljivi i ljubazni bez konfliktnih situacija, da bi na kraju bili nagrađeni i zadovoljni.

Emotivno neke uspomene se bude i stare ljubavi mogu uskrsnuti pa ako imate partnera on može biti ljubomoran. Pojedinim Djevicama može partner saznati za njihove tajne koje mogu stvoriti veliki problem pa se potrudite da sve objasnite.

Neki bolji period i harmonija nastupa poslije 20. decembra. Slobodne Djevice izlaze, druže se, upoznaju interesantnu osobu pa ostavite vrijeme za još dublje upoznavanje da vidite odgovara li vama ta osoba i trebate li se više angažirati oko nje.

Kada je zdravlje u pitanju, sasvim je solidno, samo bi trebali obratiti pažnju na prehranu.

Vaga

Drage Vage, vama su u prvom dijelu mjeseca moguće komplikacije na poslu, gdje možete doživjeti stres. Neke greške su se potkrale zbog vašeg suvišnog opuštanja. Potrebno je da se ne živcirate i da burno ne reagirate. Budite mirni i ne ulazite u konflikte. Pojedine Vage mogu dobivati novac iz više izvora pa vam to ne pričinjava problem.

Emotivno, ovaj mjesec ako ste bili nezadovoljni duži period može doći do razlaza u braku ili vezi. Iznosite sva svoja nezadovoljstva prema prijateljima i prema partneru pa ko ostane uz vas bit će pravo čudo. Mnogi konflikti i netolerantnost će biti izraženi.

Vi ovaj mjesec birate što hoćete i kako hoćete, a hrabrost je vrlo silovita i agresivna. Slobodne Vage imaju mogućnost za ulazak u vezu s osobom preko posla ili poznanstvo na rekreaciji.

Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte kožu moguće su alergijske reakcije.

Škorpije

Drage Škorpije, vama se u ovom mjesecu događaju neki novi poslovni momenti. Nezaposleni Škorpioni mogu dobiti odličnu ponudu za posao koju trebaju prihvatiti. Sviđa vam se i kao da ga vjekovima čekate pa se tako i trudite da sve zadovoljite i ispoštujete kako treba. Dajete maksimum od sebe da što više uspijete.

Novac vam dolazi u većim pa čak i neočekivanim količinama. Divan mjesec za vas. Emotivno svi su uz vas i na sve možete računati, na porodicu, prijatelje i na društvo. Ako imate partnera, s njim ste također u harmoničnoj i zadovoljnoj zajednici.

Opušteni i sretni izlazite, družite se, volite se, što vas dodatno raduje i opušta. Slobodne Škorpije mogu upoznati interesantnu osobu s mnogo zajedničkih pogleda na život.

Zdravlje je dobro.

Strijelac

Dragi Strijelci, vama predstoji sretniji mjesec pa možete imati i sreće na lutriji. inozemstvo po pitanju odlaska ili posla se otvara. Mnogi vaši ciljevi i planiranja sada se mogu ispuniti. Posao je dosta solidan i bolji od prošlog mjeseca. Ne preporučuje se da se ulijenite, već budite ambiciozniji da bi još više postigli. Finansije su svakog dana bolje.

Ako okolnosti dozvole mnogi Strijelci odlaze u inozemstvo. Emotivno, cijeli mjesec je dosta dobar i harmoničan s partnerom. Kako su emocije naglašene onda vas mogu vratiti u prošlost i da se promjeni raspoloženje.

Kako je bio pun Mjesec i pomrčina u Blizancima i vašem polju partnera, onda može biti malo turbulentan početak mjeseca. Slobodni mogu upoznati osobu koja im se sviđa, ali je ne poznaju dobro pa ne treba ulaziti u vezu ishitreno.

Kada je zdravlje u pitanju, potrebne su vam fizičke aktivnosti i zdrava prehrana.

Jarac

Dragi Jarci, vi imate dosta uspjeha u poslu, posebno ako je posao vezan za nekretnine, prodaju, ekonomiju i finansije. Mnogi Jarci žele pokrenuti svoj vlastiti biznis što nije nemoguće, ali prije trebate pokazati svoje umijeće i talente, što sve znate raditi. Ako već imate posao kojim niste zadovoljni i koji stagnira, onda bi trebali nešto promijeniti da bi išlo bolje.

Ako imate partnera, možda se nekako osjećate usamljeno i pomalo sjetno. Mnogi mogu uživati u samoći i radu na sebi, ali ne smijete zapostaviti partnera. Možete sebi priuštiti boravak negdje u prirodi, da se odmorite i uživate s partnerom.

Slobodni bi mogli krajem mjeseca upoznati srodnu dušu.

Kada je zdravlje u pitanju onda su mogući bolovi u kostima i vratu.

Vodolija

Drage Vodolije, kod vas ulaze Saturn i Jupiter pa se poslovno događaju razne stvari, ugovori, pregovori, potpisivanja, ali se ipak ne preporučuje da mijenjate posao ili se selite, jer je bolje poslije Nove godine kada će tokovi biti mnogo jasniji. Mnoge okolnosti vam idu na ruku i sreća vam je naklonjena.

Sada je bitno da završite sve što treba za ovu godinu i krećete s novim planom od Nove godine. Emotivno, ako imate partnera, onda želite da vaš odnos dovedete do savršenstva i da ga maksimalno popravite. Sve što ste planirali, sada je vrijeme da sprovedete u djelo.

Budite otvoreni i iskreni s partnerom i provjerite jesu li vam želje iste. Lijepe zvjezdane prilike su s vama. Slobodne Vodolije zbog Saturna mogu dosta razmišljati o starom partneru i bivšim ljubavima.

Zdravlje je dosta dobro samo izbjegavajte stres.

Ribe

Drage Ribe, vi praviti godišnji završetak i novi početak u karijeri. Ako ste se trudili tokom godine, onda sigurno sljedujete i nagradu. Sada treba biti oprezan kada su finansije u pitanju. Ako ste radili u javnim sektorima, možete biti iznenađeni unaprjeđenjem i nagradama. Mnogo dobar mjesec je pred vama. Emotivno bi trebalo razmisliti o tome kako se ponašati u vezi i braku, koji može i završiti ako nije dobar. Velika očekivanja koja se nisu ispunila vas su odvela u razočaranju i krajnjim vezama. Moguće je da imate podršku roditelja ili prijatelja koji će ovaj težak period nadvladati.Slobodne Ribe mogu upoznati interesantnu osobu i uživati ​​s njom, što može odvesti da uplovi u vezi.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Astro Analize

PTICA MJESECA U KOJEM STE ROĐENI OTKRIVA NEŠTO BITNO O VAMA: Izaberite broj i otkrijte KAKVI STE ZAISTA U DUŠI!

Published

on

U kom mjesecu ste rođeni?

Januar: Sova

Vaša priča je da tiha voda brijeg roni. Pažljivo birate riječi kada govorite i mudro vodite razgovore. Uprkos vašoj mirnoj prirodi, vaša elokventnost u kreativnom pisanju iznenađuje druge, naročito vaš način izražavanja koji druge ostavlja bez riječi. Vi komunicirate po sopstvenim uslovima, ali budite sigurni da su vaše misli duboke i značajne.

Februar: Papagaj

Vaša je ptica slobodnog duha. Nikada dosadni ili predvidivi, vi ste poznati po svojoj sposobnosti da vidite izvan granica običnog. Kreativno pisanje, umjetnost ili muzika utkane su u vašu ličnost. Vaši prijatelji i voljene osobe su konstantno inspirisani vašim jedinstvenim karakterom i iskričavom voljom za životom. Ne želite svjetla reflektora, ali za vama će se svi okrenuti.

Mart: Crvendać
Crvendaći su ptice istrajnosti. Imate nevjerovatnu sposobnost da preživite i najjače oluje. Vaši voljeni imaju strahopoštovanje prema vašoj snazi i ubjeđenjima, priznali to ili ne. S vremena na vrijeme se umorite, ali to rijetko pokazujete. Umjesto toga, fokusiraćete svu svoju snagu na nagradu koja vas očekuje – jaki i stabilni.

April: Kanarinac

Bebe kanarince krasi smijeh i razdraganost. Ponekad klovn, a ponekad mudrac, ništa ne volite više od toga da razveselite i zabavite sve oko vas. Vaše šale i smisao za humor jesu ono zbog čega vas svi obožavaju.

Maj: Slavuj
Kao slatka pjesma cvrkutave ptice, vi ćete razvedriti dan svakom koga sretnete. Uvijek pozitivni i zaraznog raspoloženja zbog kojeg vam svi zavide. Na vaš ljubazan osmijeh niko ne ostaje imun i niko vas nikad neće vidjeti bez njega.

Jun:Golub
Kraljevska ptica. Vi ste rođeni vođa, shvatali to ili ne. Vi ste kralj organizacije i delegiranja. Preuzećete nadležnost i od haosa stvoriti red, bilo da se radi o stvari od izuzetnog značaja ili jedostavnom organizovanju da svi dođu u školu na vrijeme. Vi ne možete bez liste obaveze.

Jul: Orao

Kao i ova ptica, vi ste veoma samouvjereni. Vaša vještina slušanja je bolja od svih. Čak će vam i potpuni stranci ispričati svoju životnu priču. Pouzdani ste i umijete da čuvate tajnu. Takođe ste sposobni da udjelite strpljiv savjet od srca kako biste usmjerili druge u pravom smjeru.

Avgust: Vodomar

Bebe vodomara su poznate po tome što su prijateljski naklonjene ljudima. Vi ne samo da uživate u upoznavanju novih ljudi, već činite i da drugi ljudi uživaju u upoznavanju vas. Poznati ste kao izuzetno velikodušni i spremni da pomognete svakom ko dođe u kontakt sa vama.

Septembar: Jastreb
Vi ste heroj sopstvene priče! Uprkos mnogobrojnim izazovima, vi se uvek dočekate na noge. Vaša dela ne prolaze nezapaženo, ali ste spremni da za zatrubite u sopstveni rog za pomoć. Ova snašna mešavina herojstva i poniznosti čini da ste obožavani i na poslu i kod kuće. Ljudi se oslanjaju na vas i njihovo poverenje nikada niste izigrali.

Oktobar: Labud

Vi ste popravljač, onaj koji uvijek ima odgovor. Volite da pomažete i pronaći ćete rješenje bilo kog problema u rekordnom roku. Volite da ste u pravu i obično i jeste. Svako će se prvo vama obratiti u teškoj situaciji ili kada im je potreban savjet. Vi ćete uveijk imati lijek!

Novembar: Pjetao

Vi ste najbolji prijatelj kog čovek može da poželi. I u dobru i u zlu, vi ćete biti na strani prijatelja i čuvati mu leđa. Ne samo da vodite druge pravim putem, već i sprečavate da im bude dosadno.

Decembar: Vrana

Uzbudljiva ptica intrige i misterije. Vi ste lutalica i avanturista. Samouvereni i radoznali, u stalnoj ste potrazi za novim uzbuđenjima. Oslanjate se na sebe i savršeno ste srećni sa samim sobom. Vi možda niste u centru zabave, ali vaš život je ispunjen novim iskustvima.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!