OVE 4 STVARI ODMAH BACITE IZ KUĆE: Privlače nesreću i ugrožavaju energiju – RIJEŠITE IH SE ŠTO PRIJE

Nisu sve stvari koje imate u domu neophodne – slobodan i otvoren prostor jeste onaj koji je uredan, lako se posprema, više u njemu uživamo i nema negativne energije.

Evo koje stvari treba da bacite da biste bili sretniji:

1. Odjeća koju ne nosite – Dok kopate po dubinama vašeg ormana, da li ste nekad pomislili – “O Bože, zaboravila sam da ovo imam.” Ako jeste, onda vjerovatno imate previše odjeće koja vam jednostavno nije potrebna. Pregledajte svoj orman za posteljinu i pogledajte da li imate odjeću koju niste nosili više od godinu dana. Ako postoji, prodajte ili poklonite, u ekstremnim slučajevima bacite. Možete i reciklirati od starih stvari, ali i pokloniti onima kojima su potrebne.

2. Stari časopisi i knjige – Ako i dalje čuvate stare časopise, bacite ih ili reciklirajte, ovo vam samo zauzima prostor, a sigurni smo da bajate novine nećete čitati više puta. Ukoliko imate stručne časopise, prodajte ih ili nekome poklonite. Takođe, isto možete uraditi i sa knjigama koje vam nisu potrebne.

3. Pretjerana dekoracija – Kada imate puno dekorativnih predmeta, prašina se skuplja, taloži i češće morate dfa je brišete. Pokušajte d asačuvate u domu smao one stvari koje vam nešto znače, u vama bude posebne emocije i sećanja na neke događaje. Izbegavajte gomilanje malih stvari, to nepovoljno utiče na energiju u vašem domu.

4. Stvari koje će “jednog dana” zatrebati – Često čuvamo predmete koje nikada nećemo koristiti. A kada se pokaže da su nam potrebni, obično zaboravimo da ih imamo. Pridržavajte se ovog pravila – ako niste koristili nijednu stvar u posljednjih nekoliko godina. Ako stvar ima bilo kakvu vrijednost, prodajte je ili dajte nekome ko će je koristiti. Ako ne, onda je vrijeme da je bacite.

Kada izbacite nepotrebno iz kuće, nemojte ponovo kupovati nove stvari i gomilati ih u prostoru.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin