OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA SNIMANJE FILMOVA ZA ODRASLE: Mia progovorila šta rade muškarcima koji ne uspeju da ispune očekivanja, zaista surovo!

Filmovi za odrasle popularni su širom sveta i to decenijama unazad. Oni pružaju mogućnost da se prepustimo mašti i probudimo svoju uspavanu erotsku stranu.

Na njima sve deluje idealno. Glumci su zgodni, obdareni i čini se da sa lakoćom postižu zadovoljstvo kod partnera i partnerke. Makar ako je sudeći po zvukovima koje ispuštaju tokom odnosa. Oni koji su česti konzumenti ovakvog sadržaja, smatraju da nikada neće postići uspehe u seksi vratolomijama kao glavni akteri. Ipak, ono što je bitno upamtiti jeste da su to ipak samo dobro plaćeni glumci.

Jedna od njih je i Mia Malkova. Poslednjih godina postala je veoma uspešna i popularna u industriji za odrasle. Njeni filmovi su među najtraženijima. Ipak, ona sad otkriva da nije sve baš tako kao što se prikazuje u njenim filmovima. Malkova objašnjava kako izgleda jedan snimajući dan.

Prvo se snimaju uvodne scene, gde se zvezde upoznaju, pre nego što dođe do snimanja grafičkih scena, koje zapravo uključuju daleko manje se*ksa nego što se misli:

– Kada kažem da se radi uvod, to je obično ona scena gde se likovi upoznaju i gde dolazi do prvog kontakta, a tek posle se radi na scenama seksa. Inače, scene seksa nisu zapravo odnosi kao u realnom životu, jer za svaku novu pozu pravite pauzu – kaže Malkova, piše Muškimagazin.

Ona dalje otkriva da snimanje scena može trajati samo 25 minuta, dok se na setu obično koristi velika količina lubrikanta, kako bi glumci bili spremni za promene poze. Tipično, na setu bude do pet članova ekipe, a ponekad mogu biti i samo dva.

Kako ova lepotica bujnih oblina navodi, najveći problem u ovoj industriji su muški glumci koji ne mogu završiti scene jer su previše uzbuđeni.

– Ako muškarac prevremeno ejakulira i ne može da završi scenu, svi moraju da idu kući i on verovatno neće biti ponovo angažovan – tvrdi Mia.

Ona je objasnila i da pre snimanja scena satima provodi vreme u šminkernici.

-Morate napraviti frizuru i šminku, to je obično prva stvar i traje oko sat ipo vremena. Potom pozirate za fotografije, pre nego što vam se šminka uništi, kojima će se promovisati vaš film – zaključuje glumica.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin