Ovako se branila Albanka koja je TUKLA baku u domu u Peći: Oglasila se i ćerka žrtve (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Ćerka zlostavljane žene kaže da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi pravda bila zadovoljena

 

Medicinska sestra Aurona Peljaj koja je juče nemilosrdno udarala staricu u Staračkom domu “Orenda” izjavila je policiji da se branila, prenosi Reporetri.

 

Ona je zajedno sa još tri medicinske sestre juče uhapšena nedugo nakon objavljivanja snimka na društvenim mrežama.

 

Portparol Osnovnog tužilaštva u Peći Škodran Nikči je izjavio da će danas biti saslušano osoblje i štićenici ovog centra.

Ćerka žrtve Žaneta Nura dala je detalje u vezi sa slučajem koji se dogodio njenoj majci, rekavši da ju je posećivala jednom ili dva puta nedeljno. Nura navodi da je pre četiri dana, tokom posete domu za stare, primetila znake nasilja na licu majke, ali da nije mogla da poveruje da to potiče od radnika Doma.

– Posećivala sam je barem jednom ili dva puta nedeljno, a pre četiri-pet dana videla sam tragove nasilja na licu, ali nisam mogla da poverujem da bi u takvom domu to moglo da dođe od radnika. Automatski sam izvukla majku odatle, a sada se nadam da će pravda biti zadovoljena, a slučaj rasvetljen. Desilo se mojoj majci, ali hajde da se ne desi drugima – izjavila je.

– Primeniti nasilje nad sedamdesetogodišnjom ženom… Tri sestre, jedna joj je držala ruke, dok su joj se druge smejale – to je kraj sveta. Veoma sam potresena – nastavlja Nura.

Ćerka zlostavljane žene kaže da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi pravda bila zadovoljena.

 

 

“Dozvolite da vam se javno izvinim”

Otac medicinske sestre koja je fizički napala stariju ženu u Peći, Naim Peljaj, javno se izvinio za poteze svoje ćerke. On se, u izjavi za Kljan Kosova, takođe javno izvinio porodici Nura iz Đakovice, rekavši da su ga objavljeni snimci strašno pogodili, kao i njegovu porodicu.

Događaj je izazvao veliko ogorčenje među albanskim življem na KiM, naročito zato što je sin ove starice Taulant Nura poginuo 1999. kod Đakovice kao pripadnik zločinačke OVK.

Podsećamo, dve žene, koje su inicijalno uhapšene, osumnjičene su za krivično delo “napad”, dok je treća osoba, koja je uhapšena kasnije tokom dana, osumnjičena za delo “neovlašćeno fotografisanje ili snimanje”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin