OVAKO NAS PRODAVCI VARAJU! Kad vam provuku proizvod kroz kasu POGLEDAJTE CENU! Ako koriste trik-TRAŽITE PARE NAZAD!

i danas govorimo o kupovini u velikim trgovačkim marketima, a ovo se posebno odnosi na onaj segment kada se podmiruje, to jeste kupuje se veća zaliha hrane.

Ljudi tada od nervoze, uglavnom potrpaju stvari u korpu i ne gledaju račun, a jako je realna opcija da ste na gotovo svakom trećem proizvodu koji ste kupili zakinuti za par dinara ili euro centi.

Puno puta kada i pogledamo račun, vidimo da je sasvim druga cijena na računu, a da je druga bila na rafi kada smo gledali i na kraju krajeva kupili sami proizvod.

Zato se potrošači jako često pitaju kako da reaguju u takvim trenutcima, jer realno, jako je teško ponovo se vraćati u super market i dokazivati šta se desilo prije pola ili sat vremena. Zato je preporuka, da nakon kupovine, sjednete odmah  i pregledate cijene svih artikala koje ste kupili, da vam se ne bi desilo da platite puno više od onoga nego što je pisalo na policama…

Kupili ste čokoladu koja košta 99.99 dinara a na kasi vam je naplate 139.99 dinara?

U tom slučaju prodavac na kasi je dužan da vam vrati razliku u parama. Po zakonu, prodavac je dužan da vrši prodaju artikala kako se nalazi i na samim policama, toliko mora biti i na samoj kasi.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)