Ovako je osumnjičeni iz Zmajeva pokušao da PREVARI policiju: Postavili mu pitanje, probao da se IZVUČE

Proverom automobila utvrđeno je da je raspisana poternica

 

Marko P. (29) iz Zmajeva, uhapšen je u utorak veče u šumi na Vršačkom bregu kod Vršca, posle osam dana sakrivanja, nakon što je, kako se sumnja ubio dedu Dragana Manojlovića (74) i i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83).

 

– Policijska patrola primetila je automobil u šumi. Bilo im je sumnjivo šta tu radi auto. Prišli su, a onda su ugledali mladića kako spava u kolima – kaže izvor.

 

Prema nezvaničnim saznanjima, policajci su mu pokucali, probudio se i začuđeno ih gledao.

 

– Ja sam iz Vršca. Slučajno sam zaspao ovde, nemam dokumenta kod sebe, kod kuće su mi – izgovorio je mladić u jednom dahu, sav preplašen kada je video policiju.

 

Međutim, proverom automobila utvrđeno je da je raspisana poternica. Kada su ga ponovo pitali za podatke, odgovorio je:

 

– Ja sam iz Zmajeva, Marko P. Ne znam kako sam došao do Vršca. Ne sećam se da sam ubio dedu i babu… – rekao je osumnjičeni.

 

Kako dodaje izvor, Marko je pustio bradu, izgleda zapušteno, vidi se da je pokušavao da se krije po nepristupačnim mestima, u nameri kako je sam rekao, da negde uspe da pređe granicu ilegalno bez dokumenata.

 

– Neće da priča o ubistvu. Čuti kada mu se spomene šta je uradio – kaže izvor.

 

Novosadska policija potvrdila je da uhapšen Marko P.

 

– Sumnja se da je 5. jula u Zmajevu sekirom usmrtio svog sedamdesetčetvorogodišnjeg dedu i njegovu osamdesettrogodišnju sestru, a zatim, automobilom ubijenog pobegao sa lica mesta. M. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Somboru – navodi se u saopštenju MUP-a.

 

Podsetimo, 6. jula policija je nakon poziva ćerke pokojnog Dragana, ušla u njegovu porodičnu kuću, gde su zatekli dva tela.

 

– Nesrećnici su ubijeni najverovatnije još u ponedeljak-utorak. Draganov nestanak bio je čudan porodici kada se nije u četvrtak pojavio na sahrani svoje sestre.

 

Tada su ga zvali, ali se nije javljao. Oni su pozvali njegovu ćerku R. P, kako bi videli da li ona zna nešto o ocu, iako su svi znali da nisu u dobrim odnosima – rečeno je tada, dodajući da je Marko dedu već opljačkao pre godinu dana, kada je podneta krivična prijava, kada mu je ukrao 20.000 evra.

 

Ceo događaj su zabeležile sigurnosne kamere.

 

– On je znao za kameru ispred kuće, koju je pre nego što je ušao unutra razbio sekirom koju je poneo kako bi počinio nezapamćeni zločin.

 

Međutim, nije znao ili je zaboravio da kamera postoji i u kući, a upravo je ona sve zabeležila.

 

Baka Zoru je jednim udarcem sekirom usmrtio, dok se na dedi iživljavao. Bukvalno ga je izmasakrirao do neproznatljivosti – objašnjava izvor.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)