OVAKO JE MUŽ ŽENE KOJA JE SA DECOM SKOČILA U REKU REAGOVAO KAD SU MU REKLI ŠTA SE DESILO Stavili mu lisice zbog optužbi za nasilje

Nezapamćena tragedije potresla je danas Skadar kada je majka sa trojce dece skočila u reku.

 

Reč je o 39-godišnjoj Almi A, koja se sumnjiči da je izvršila samoubistvo sa svoje troje maloletne dece, starosti 9, 6 i 4 godine. Telo 9-godišnje devojčice pronašao je ribar, a u međuvremenu, traje potraga za telima majke i još 2 dece, koja su nestala pre 3 dana.

 

Ergil A.

 

Kako prenose tamošnji mediji, muž 39-godišnje žene Ergis A. prvi je prijavio njihov nestanak.

 

Nakon svedočenja sestre nestale žene, koja je tvrdila da njen suprug zlostavlja njenu sestru i decu, on je uhapšen pod optužbom za nasilje u porodici i izazivanje samoubistva”.

 

Mediji navode i da je 31-godišnji muškarac izgledao smireno pred istražnom grupom kada mu je saopšteno da su se članovi njegove porodice možda udavili, ali je negirao optužbe za fizičko i psihičko nasilje protiv njih.

 

– Njemu su stavljene lisice, pri čemu je pred istražnom grupom bio hladan i kada je objavljeno da su se njegova 4 člana porodice utopila u reci – pišu mediji.

 

U međuvremenu, nastavlja se pregled sigurnosnih kamera tog područja, da bi se videlo da li je neko drugi možda gurnuo ženu i decu reku.

 

– Potraga za telima majke i njene dece traje nekoliko sati. Radi se o 5 istraživačkih grupa koje su pozicionirane od starog mosta na reci do Dajča. Ribau je juče pronašao telo devetogodišnjaka. Okolnosti koje su ženu navele na ovu ekstremnu akciju i dalje su nejasne – prenosi Euronjuz Albanija.

 

Istrago o tragediji je i dalje u toku.

 

Saslušani su članovi porodica obe strane kako bi se otkrio uzrok koji je naveo ženu na ovakav korak.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU           I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)