Ovako izgleda MUŽ OMILJENE VODITELJKE Tamare GRUJIĆ – Ne viđamo ga često u javnosti, a evo čime se BAVI (FOTO)

Voditeljka popularne emisije “S Tamarom u akciji”, Tamara Grujić u braku je sa Vukom Đokovićem kog retko imamo prilike da vidimo u javnosti, pa su tako su mnogi došli do zaključka da ona krije muža od očiju javnosti.

Vuk je producent i izvršni direktor emisije “S Tamarom u akciji”.

Diplomirao je produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu.

– Niti krijem muža, niti nije bio sa mnom u novinama… Vuk je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnosti za veći trošak. Uvek želim da pomognemo više nego što možemo.

Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i neko ko svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova.

– On ne bi da komplikuje, ja uglavnom zakomplikujem, ali i rešim, pa uvek dobijemo kvalitetniji proizvod.

Ja sam pravi “štreber”, on “kampanjac”, ja sam radoholik, on onako malo voli da hvata krivine, i ne krijem da je trebalo neko vreme da prođe da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo i, naravno, međusobnu ljubav.

 

– Ali kad su prošle “male boginje” i ostale pošasti, to je sada jedna veoma koherentna i plodonosna zajednica u kojoj, hvala bogu, i dalje caruje humor. Mi stalno pretimo jedno drugom da ćemo dati otkaz – rekla je Tamara ranije u jednom intervjuu o svom suprugu.

Vuk Đoković je radio filmove i serije, poput “Jagodića”, “Jesen stiže, dunjo moja”, “Ničijeg deteta”, “Vlažnosti”, “Folk”, “Sva ta ravnica” i mnoge druge.

On od 2015. godine vodi produkcijsku kuću, finansije, administraciju, papirologiju, vodi računa o tehnici i ljudima.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin