OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK U NOVEMBRU ČEKA BRDO PARA: Ispunit će mu se sve želje, NOVAC ĆE SAM PRISTIZATI!

Novembar 2021. godine je odličan za maštanje, kreiranje želja i vizualizaciju željene budućnosti. Ovo je mjesec transformacije i pokretač budućih promjena. Jedanaesti mjesec u godini simbol je aktivne pažnje i dobrih promjena, ali i manifestacije velikih želja.

Ostvarenje želja dijeli se u tri kategorije, piše Atma.

Prva, zamislite želje koje samo o vama ovise; drugo, razmislite koja sredstva i koraci su vam potrebni za ostvarenje; treće, pomislite što sve ovisi o potencijalnim vanjskim preprekama i kako to možete iskorijeniti.

Astrolozi ističu da se u novembru mogu ostvariti želje za sljedeća četiriznaka Zodijaka, to su – Bik, Rak, Strijelac i Djevica. Njihove želje su na sigurnom putu ostvarenja, jer će ovisiti samo o njima samima. Najviše uspjeha očekuje ih na profesionalnom planu, ali im podršku daje i povoljna financijska situacija.

Energija obilja vas može pozitivno iznenaditi ovog mjeseca. Bit ćete izuzetno kreativni pa oni koji se žele ostvariti u nekom novom vlastitom projektu, imat će puno ideja i inspiracije. Brzo ćete osjetiti kako se željeno ostvaruje. Ne zaboravite zahvaliti za sve dobre stvari koje vam život donosi.

Manje šanse za ostvarenje želja imaju Škorpija, Lav, Jarac i Vaga, jer u posljednjem mjesecu jeseni puno toga ovisit će o drugima. Možda ćete dobiti ono čemu se nadate, ali samo ako vam drugi pomognu da se popnete do vrha. Ništa bolja energija ne očekuje Ovna, Ribe, Blizance i Vodolije, ali oni neće odustati od svojih želja.

Možda ovo nije vaše vrijeme, ali ne dopustite da vas snovi napuste. Radite na njima, usavršavajte se, preuzmite sve što bi potaklo njihovo ostvarenje. U decembru je već moguća veća sreća.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin