OVAJ DOGAĐAJ UNIŠTIO JE PORODIČNU IDILU: “Moj muž je uradio test očinstva i dobio negativan rezultat, a nikad ga nisam prevarila…”- Na kraju se desilo NEŠTO ŠTO NIKO NIJE NI SLUTIO

Dvadesetdevetogodišnja žena podijelila je nedavno na Redditu svoju prilično nevjerovatnu priču o događaju koji joj je srušio porodičnu idilu.

 

Ispričala je kako je njen muž (31) uradio test očinstva za njihovu petogodišnju kćerku. Na opšte iznenađenje,  rezultati su bili negativni , što je značilo da on nije biološki otac njihovog deteta. Potpuno slomljena, žena je priznala da jednostavno ne zna kako se to dogodilo i da je plakala po cijeli dan kada su rezultati stigli.

 

Uvjeravala je sve da nije prevarila svog muža , da ga voli, da su zajedno od fakulteta i da je on ljubav njenog života. Priznala je da je ranije imala dvije veze, ali da je to bilo prije nego što su se ona i muž uopšte upoznali. Bila je ubijeđena da niko drugi ne može biti otac njenom djetetu, ali rezultati su govorili drugačije.

 

Pritom, njoj  nije bilo jasno zašto je njen muž uopšte uradio taj test jer ga ona nikada ne bi prevarila . Ali to se desilo i on je pomislio da nije tata njihove kćerke. Očajna žena je priznala da nije znala kako da ga ubijedi u suprotno i da je zaista bila prestravljena.

 

Burna reakcija muža

Priča dalje ide ovako –  narednih mjeseci muž se sasvim promijenio, bio je hladan i sumnjičav . Stalno želi da provjerava njen telefon, udaljio se i od kćerke, ostao je duže na poslu, čak i poželio da žena ode iz kuće. U jednom trenutku je priznao da je test uradio jer je posumnjao da kćerka može da ima plave oči na dedu i baku sa majčine strane.

Mučna borba da dokaže vjernost

Agonija se za ovu ženu nastavila, ali ona je odlučila da dokaže da je nevina.  Spremila je spisak testova koje je željela da urade i na kraju su se oboje dogovorili . Muž je rekao da i dalje voli njihovu kćerku i obećao je da više neće gurati ženu od sebe, iako je ona osjećala da joj on i dalje ne vjeruje.

 

Šok preokret

“Uradili smo nekoliko testova.  I onda se ispostavilo da naša kćerka nije ni moja biološki . To je bilo toliko šokantno da smo oboje ostali bez riječi.” Potom su dali izjave policije i riješili da tuže bolnicu u kojoj se porodila . Najstrašnije je bilo što nisu znali šta se desilo njihovoj pravoj bebi. Plašili su se da će im kćerka koju su odgajali biti oduzeta, a istovremeno su željeli da znaju gde im je biološka kćerka i da li je dobro.

 

Sretan kraj

Onda je žena objavila nastavak ove njihove nevjerovatne priče. Muž i ona su uspjeli pronaći svoju biološku kćerku.  Nju je zbog greške bolnica uzeo drugi par , kojem je oduzeta kad se saznalo da nije njihova.

 

Pravi roditelji su odmah počeli s procesom usvajanja.  Objasnili su kćerki koju su odgajali da će dobiti sestru i da je i dalje mnogo vole . Djevojčica je bila oduševljena, a cijela porodica je onda rijšila da se odseli iz grada na neko bolje mjesto.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin