“Ovaj čovek ovde je uništen”: Evo šta su rekli ADVOKATI Zorana Marjanovića – pomenuli i Jeleninu trenerku

Nakon što je tužilac Nikola Uskoković predložio 40 godina zatvora za teško ubistvo pevačice Jelene Marjanović i pritvor, advokati odbrane Zorana Marjanovića jedan po jedan iznosili su završne reči pre donošenja odluke.

Advokat Nikola Dumnić prvi se obratio sudu rečima da je “Zoranovo najjače oružje istina koja ne može da se ospori”.

– Svi tragovi koje je tužilaštvo navelo kao dokazi nisu dokazani na sudu. Svedok je rekao da je video čoveka i ženu na nasipu, žena je prema njegovim rečima imala donji deo sive trenerke a gore svetlije, a muškarac je imao maslinaste pantalone i crnu jaknu. Jelena je kobnog dana imala crnu trenerku, što se i videlo na fotografijama sa uviđaja. Dok je Zoran imao crne pantalone i majicu sa prslukom, to je samo jedan od dokaza da svedok nije ni video okrivljenog ni Jelenu – rekao je Dumnić.

On je naveo još nekoliko dokaza, među kojima je kako tvrdi nezakonito presluškivanje Zorana i članova njegove porodice, ali kako je naveo ni tada nije nađena nikakva sumnjiva komunikacija.

– Ovaj čovek ovde je uništen! On je zapravo oštećen, a njegova porodica je nakon ovoga uništena – rekao je advokat pokazujući na Zorana koji je sedeo na optuženičkoj klupi.

Dumnić je naveo i da nije dostavljena dokumentacija, izveštaj koji su Zoran i njegova ćerka dali u policiji nakon zločina.

– Razgovori sa psihologom, apsolutno nije napravljen ni jedan zapisnik o tome. Takođe, oni nisu ispitani jednom, nego više puta – rekao je advokat i dodao:

– Ostaće mrlja na sudu ukoliko osudi Zorana Marjanovića.

Advokat Dumnić je u svom opširnom izlaganju u trajanju od 40 minuta naveo i da su forenzičari uspeli da kod kriminalnih grupa pronađu tragove nakon zločina koji su očišćeni, ali da kod njegovog klijenta nije nađen ni jedan, jedini dokaz ili trag po kom bi bio osuđen.

– Hoćete da osudite nevinog čoveka kome je naneta velika šteta. Ukoliko se budete držali dokaza vama će odluka biti veoma laka – naveo je u svojoj završnoj reči advokat Nikola Dumnić.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin