Ovaj čovek je Putinov NASLEDNIK? Dugo su razgovorali tokom parade na Dan pobede, a evo KO je on (VIDEO)

Nakon što je Vladimir Putin snimljen u razgovoru sa misterioznim čovekom na Dan Pobede, smatra se da bi upravo on mogao da bude njegov naslednik.

Snimak razgovora Vladimira Putina sa jednim muškarcem tokom parade na Dan pobede u Moskvi ne prestaje da intrigira javnost. Spekuliše se da bi taj čovek jednog dana mogao da zameni Vladimira Putina. Iako njegov identitet za sada nije potvrđen, pojedini tvrde da je u pitanju Dmitrij Kovaljov.

Ukrajinski vozač auto trka Igor Suško na Tviteru je podelio snimak koji ima više od 45.000 pregleda. Tvrdi da se čovek sa kojim je Putin zove Dmitrij Kovaljov.
– Mladić sa kojim je Putin imao dug i iskren razgovor na Crvenom trgu je šef odeljenja predsedničke administracije Dmitrij Kovaljov – napisao je on na Tviteru i dodao da se identitet u ovom trenutku ne može sa sigurnošću potvrditi.

 

– Odmah su počele da kolaju glasine da bi on mogao da bude Putinov izabrani naslednik – dodao je Suško.

Telegram stranica Baza takođe je iznela tvrdnju da Putin razgovara sa Kovaljovim i da je on potencijalni naslednik lidera.

– Baza je otkrila identitet mladića koji je o nečemu razgovarao sa Vladimirom Putinom nakon završetka Parade pobede. Tokom direktnog prenosa, kamera je uhvatila njihov razgovor. Neki Telegram kanali sugerisali su da je mladić budući naslednik. Dmitrij Kovaljov šeta pored Putina, ima 36 godina, a (prema Bazi), on je zadužen za jedno od odeljenja predsedničke administracije – navodi se na Telegram stranici.

– Na stranici Kovaljova ima dosta fotografija sa hokeja. Moguće je da je Putina tako i upoznao – navodi se na stranici.

Iako Putin nije javno najavio da će se povući sa mesta ruskog lidera, i dalje se stalno spekuliše o njegovom zdravlju, nastavlja Njuzvik. Kremlj je odlučno demantovao takve spekulacije.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin