OVAJ ČOVEK JE I DANAS VOLI, KAO PRVOG DANA: Nikada nisam uspeo da zaboravim MILENU DRAVIĆ, još uvek se nisam opametio!

Svojom harizmom, vanserijskim talentom i lepotom mnoge reditelje ostavljala je bez daha, ali i muškarce koji su žudeli da se nađu u njenoj blizini.

Glumačka diva Milena Dravić preminula je 2018. godine u 79. godini života, a u svojoj bogatoj karijeri ostavila je ogroman broj filmskih, serijskih i TV ostvarenja. Udavala se tri puta za svoje velike ljubavi, a njen prvi suprug, kako sam kaže, i danas najviše voli od svih žena koje je voleo.

Jedan od prvih koji je osvojio srce tada mlade Milene Dravić, bio je reditelj Puriša Đorđević, koji je nedavno napunio 98 godina, sa oduševljenjem se seća filmske dive. Nikako nije mogao da odoli njenoj neverovatnoj lepoti i predobroj duši.

– Najvažnije u životu je da se ne plašiš. Ja se nikada ničega nisam plašio, blisko mi je ono što je govorio Niče – nije suština u tome da smo bili živi, nego kako smo živeli. Viđam ljude koji su nasmejani i srećni, ponekad sretnem i one bogate. Ali, i jedni i drugi uvek imaju strah koji ne mogu da shvate – prvi se plaše nesrećnih, jer misle da je nesreća “zarazna”, a bogati se, po istom principu, plaše siromašnih. Čovek ne sme da se plaši ni kad ostane bez kinte, ni kad ima milione, ni kad ostane bez ljubavi, ni kad ima ljubav.

Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić – rekao je za “Novosti” Puriša Đorđević koji je o Mileni Dravić najlepše pričao.

Naglašava, sa setnim osmehom nalicu, da mu je životna ljubav bila legendarna glimica, koji nije zaboravio nikada.

– Najveća ljubav bila mi je Milena Dravić. Ta ljubav je 1960. prerasla u brak. U to vreme je bila velika zvezda. Išli smo iz filma u film. Ali kad sam primetio da joj smetam i da po mnogo čemu nisam čovek za nju – prijateljski smo se razveli – ispričao je za Politiku.

Posle nekoliko godina zajedničkog života sa Purišom, odlučuje ponovo da stane na ludi kamen. Udaje se za reditelja Vojislava Kokana Rakonjca. Međutim, ova ljubav se završava prernom smrću Rakonjca, koji je preminuo 1969. godine, a imao je svega 34.

Ali, njena najveća ljubav bio je glumac Dragan Gaga Nikolić, sa kojim je provela najlepše godine svog života. A njihovoj ljubavnoj priči se i danas svi dive.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin