Ova žena pravi jutarnju kafu na drugačiji način: Izliječila je tako štitnu, anemiju i bolove u kostima!

Da li ste čuli za napitak od žira i njegovoj ljekovitosti? Pretpostavljamo da niste. Ovaj napitak popravlja krvnu sliku i liječi probleme sa štitnom žlijezdom, a i smanjuje bolove u zglobovima i kostima.

jutarnja-kafa

Ono što je još plus, jeste da je veoma ukusan i podsjeća na kafu. bogat je željezom, kalijem, magnezijumom. Pomaže i kod menstrualnih tegoba. Smanjuje i krvni pritisak i može poslužiti i za liječenj ehemoroida.

Potrebno je da sameljete žir i svaki dan kuhate po jednu kašičicu. Priprema teče na taj način da prvo oljuštite i propržite žir, a onda sameljete.

Stavite vodu sa ključa i dodajte kašičicu mljevenog žirta i ostavite da kiha 10 minuta. Nmakon toga procijedite napitak i počnite sa liječenejm štitne žlijezde. Nakon sedam dana primjene, primjetit ćete poboljšanje. Ako liječite anemiju, pijte 2 puta dnevno.

Bolje je i okrenuti se prirodnim lijekovima, a ne samo koristiti klasične analgetike. Npr. kada imate menstrualne bolove, nemojte odmah posezati za tabletom.

Popijte čaj ili prirodni lijek kao što je ovaj. Analgetici smanjuju bolove, ali ako ih često koristite razvit ćete otpornost i oštetiti druge organe.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin