Ova žena je uporna: OSJEĆA SE KAO KONJ, UGRADILA JE REP, SADA ŽELI DA UGRADI KOPITA

Ova žena je uporna: OSJEĆA SE KAO KONJ, UGRADILA JE REP, SADA ŽELI DA UGRADI KOPITA

 

Karen živi u Francuskoj i postala je poznata preko platforme TikTok, ali njena istorija datira još iz 2015. kada je objavljen dokumentarac pod nazivom “Biće konj”.

 

Tamo se mogu vidjeti nekoliko ljudi okupljenih na jednom mjestu, gdje se ponašaju kao konji u takmičenju pod nazivom “Poni igra” u kojem Karen i ostali učesnici hodaju četvoronoške, stavljaju sedla na leđa, pa čak i vuku kočije.

Cilj ovog dokumentarca je da izvrši pritisak na francusku Vladu da pokrije sve troškove estetskih operacija za transformaciju u konja, što uključuje implantaciju kopita u kosti stopala.

 

Karen je u dokumentarcu rekla da želi da živi kao konj i da je od svoje sedme godine opsjednuta tom idejom. Karen, inače transrodna osoba, kaže da je najprije platila tretman za promjenu fizionomije, a zatim je išla i na operacije.

 

Voli da nosi dugačak rep koji joj ide od struka i želi da na stopala ugradi kopita. Želi da francuska Vlada plati njene operacija, a ukoliko se to ne desi, spremna je da ode na sud jer se osjeća diskriminisanom.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin