Ova naša pevačica je USVOJENA: Mnogi ne znaju njeno pravo IME, a život joj je obeležila tragedija (FOTO)

Pevačica Mina Kostić na estradi je duže od dve decenije, a mnogima nije poznato to da ovo nije njeno pravo ime.

Kako su mediji svojevremeno pisali, Mina je po rođenju dobila ime Minira Jašari. Pevačica je odrasla u desetočlanoj porodici na Ledinama, a dobili su je Zoja i Alija Jašari.

Međutim, kada je Mina imala samo pet godina, usvojila ju je Dubravka, inače tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.

Tada joj je, iz Minira, promenila ime u Jasnima Kostić, a kada je počela da se bavi pevanjem, predstavila se kao Mina. Minini roditelji su pre nekoliko godina preminuli, a pevačica je često isticala to da ima tri majke.

– Treća je komšinica koju mnogo volim, koja mi priskače u pomoć uvek, ona me zove “ćero”. Prošlog leta, moja mama Zoja je doživela moždani udar.

Oporavila se, ali cela porodica vodi računa o njenom zdravlju. Kad joj je bilo najteže, priskočili smo svi, moja braća i sestre. I Zoja i Duda su jake žene, mnogo toga su preživele i pregurale, pa su pobedile i zdravstvene probleme koji su ih snašli. Ja sam tu da svima pomognem. Osetljiva sam, osećajna, boli me svačiji bol, pogada me svačija tuga, teško mi je zbog svega i svačega – ispričala je pevačica jednom prilikom medijima.

Ono što nikada neće preboleti jeste činjenica da je u tragediji izgubila rođenu sestru.

– Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina… To sam jako teško podnela – rekla je Mina jednom prilikom i naglasila je da je u dobrim odnosima sa braćama i sestrama.

– Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana… I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je… Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila – iskrena je bila Mina.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin