OVA DAMA TUČE MUŠKARCE ZA NOVAC I DEBELO NAPLAĆUJE, A ONI U TOME UŽIVAJU: Najviše vole kada ih udarim u lice ili bacim na pod

OVA DAMA TUČE MUŠKARCE ZA NOVAC I DEBELO NAPLAĆUJE, A ONI U TOME UŽIVAJU: Najviše vole kada ih udarim u lice ili bacim na pod

 

Hrvačica iz Britanije našla je neobičan način kako da svoje vještine dobro unovči. Naime, Sofi Larisa Vajs (30) za sebe kaže da je bivša glamurozna manekenka. Tvrdi da je opsjednuta hrvanjem, boksom i brazilskom džiju-džicom pa je riješila da svoju ljubav i hobi unovči.

Kaže kako dane provodi na strunjači u dnevnoj sobi u gradiću Barnsleju u Velikoj Britaniji na kojoj tuče muškarce, a oni uživaju i to joj još dobro plate.

 

“Dolaze mi sa svih strana svijeta kako bi ih pretukla. Žele da dominiram nad njima hrvačkim pokretima, gušim ih dok se ne predaju i vole da dobiju udarac u lice – opisala je svoju svakodnevicu.

“Imala sam tipa iz Madrida koji je doletio do mene samo kako bih ga udarila u lice. Našao je jeftin let i hotel pa se počastio. Naplaćujem 500 funti po satu, a on je ovdje proveo dva sata – prisjetila se.

 

Njen otac je ponosan na to što radi, čak se kako kaže hvali time svuda po gradu.

 

“Moj tata misli da je to sjajno. Pričao je ljudima na odmoru u Egiptu sve o tome. Rekao je: “O da, moja kćerka baca muškarce unaokolo i tako zarađuje za život” – dodala je.

Sofi je počela da se bavi glamuroznim modelingom sa 19 godina. Otac ju je naveo da oblikuje tijelo fitnesom i borilačkim vještinama u periodu kada je prolazila kroz teško razdoblje u životu, imala je poremećaj ishrane.

 

S ovim poslom je, kaže, počela kada ju je “neki čudak pitao da li može da ga podigne”. Sada muškarce diže i baca za novac, a potom ih dobro izudara – i oni sretni odlaze kući, praznog novčanika, ali sretni.

 

Ipak, mnogi su sumnjičavi i smatraju da ti momci dobiju više od nje za taj novac. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin