MIROMIR (38) Otvorio vrata garaže i skoro IZGUBIO SVIJEST: ZATEKAO ŽENU I POLUBRATA dok IMAJU ODNOSE

Otvorio vrata garaže i skoro izgubio svijest: ZATEKAO ŽENU I POLUBRATA U AKCIJI

 

Dugo je mislio da je njegov brak savršen, a onda je jedan Englez na najgori način saznao da ga supruga vara.

“Meni je 38, a moja supruga ima 35 godina. U braku smo 10 godina i imamo dvoje djece. Uvijek sam mislio da je moj brak sretan, ali sve se nedavno promijenilo – priča on i dodaje:

 

“Moja supruga i njena sestra su uvijek flertovale sa njihovim polubratom, i uvijek sam mislio da je to samo bezazleno zavitlavanje. Inače, polubrat moje žene ima 34 godine, nije oženjen i svidio mi se na prvi pogled. Upoznali smo ga prije četiri godine kada se majka moje supruge ponovo udala.

 

“Veoma je zabavan, stalno mijenja djevojke i zanimljivo je provoditi vrijeme sa njim. Prije nekoliko mjeseci smo imali veliku žurku u kući i pozvali smo mnogo prijatelja i članova rodbine. U neko doba noći smo pripiti odlučili da je pravo vrijeme za karaoke i ja sam otprilike znao gdje se u našoj garaži nalaze mikrofon i zvučnici. Otvorio sam vrata garaže, i život mi se zgadio. NIkada nisam bio tako ponižen – priznaje muškarac.

 

“Moja žena je upravo skinula haljinu, a njen polubrat je otkopčavao kaiš na pantalonama. Svo vrijeme su se mazili i strasno ljubili. Želudac mi se okrenuo. Zatvorio sam vrata i u polusvjesnom stanju sam se vratio na žurku i rekao da nisam mogao da pronađem opremu za karaoke. Tu noć sam prespavao na kauču u dnevnoj sobi i danima nakon toga nisam mogao da razgovaram sa ženom. Na kraju me je ona bukvalno satjerala u ugao i natjerala me je da pričamo o onome što se dogodilo – navodi Britanac.

 

“Zaklela mi se da nisu imali điđi miđi i da je za sve kriv alkohol. Preklinjala me je da joj oprostim. Svim srcem bih želio da joj oprostim i da nastavimo sa normalnim životom, ali nisam siguran da je to moguće. U glavi mi je totalna zbrka i ne znam šta da radim – zaključio je muškarac.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin