Otkriveno zašto je nastala fotografija Novaka koja je rasplakala sve: Razlog je VRLO EMOTIVAN! (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slikao se sa bivšim članovima svog tima na neobičan način, a mnogi su se zapiteli šta je ta slika simbolisala. Andrej Rubljov ga je savladao u finalu Serbia opena 6:2, 6:7 (4), 6:0 i tako stigao do treće titule u sezoni.

Ipak, ceremonija nakon meča bila je posebno emotivna jer je Đoković odlučio da pozove ljude koji su donedavno radili sa njim. Stigli su Marjan Vajda, Novakov trener sa kojim je osvojio 85 od 86 titula, kondicioni trener Gebhard Fil-Grič i poznati fizioterapeut Miljan Amanović.

– Sa Džidžijem sam raskinuo saradnju, sa Marjanom sam ranije trenirao, mnogo je putovao i jednostavno se umorio, zajedničkim sporazumom smo se rastali. To nismo ozvaničili, pa smo upriličili ovu ceremoniju. Puno toga smo zabeležili, Miljan je isto dugo putovao, ima troje dece. U centru planiramo velike stvari, teniski centar će prerasti u tenisku akademiju, a on je jedan od nosilaca stručnog štaba u centru. Sporazumno je doneta odluka da ostane ovde, on je jedan od najbitnijih ljudi, drago mi je đto je prihvatio da priča i što će raditi za budućnost srpskog tenisa. Za sad su tu Uli, Marko i Goran i to je to. Ne planiram novog čoveka – rekao je Đoković.
Dobili su posebno izgrađene statue, koje simbolišu jedan stari momenat, a sada je otkriveno šta su predstavljale. Figurice koje su dobili bivši članovi tima predstavljaju baš fotografiju koju možete videti u nastavku teksta.

Pre mnogo, mnogo godina napravljena je čuvena fotografija na Australijan openu kada je Novak grabio ka istoriji.

Eto, otkrismo vam i tu misteriju.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin