Connect with us

Blog

Otkriveno kojom scenom će početi novi deo “Žikine dinastije” i još zanimljivosti

Published

on

Sledeće godine snimiće se nastavak dobro poznate priče o porodici Pavlović, a ovog puta nas kroz nju vodi Miša — ali u tome nije sam…

 

Naredne godine snima se nastavak legendarnog filmskog serijala “Žikina dinastija”, a glavnu ulogu igra Nikola Kojo. Naime, Kojo u ulozi Miše, koji je odrastao, sada je otac dvojice dečaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu “onih”, ludih godina.

Upravo će Nikola Kojo otvoriti film i snimiti prvu scenu. Mišu mnogo godina kasnije zatičemo u kafani. On živi i izdržava svoju porodicu od sviranja violine, ali ne u nekom orkestru, nego tezgareći po svadbama, saznaje Blic.

 

U nastavku ovog ostvarenja igraće još Rialda Šebek kao Marija, Vladimir Petrović kao Boba i Vesna Čipčić kao Elza.

Ono što je za sada ostalo neotkriveno jeste ko će igrati Mišinog najboljeg druga, kao i sinove, tinejdžere Žiku i Milana, koje je otac nazvao po dedama.

 

Pre tri dana održan je neformalni sastanak s Kojom, kome su prisustvovali reditelj Milan Konjević, producent Milan Todorović i direktor fotografije Dušan Joksimović.

– Odluku o podeli će doneti reditelj. Pravićemo i veliki kasting. Kojo je već spreman i jedva čeka da počne snimanje. Miša će u nastavku svirati violinu – kratko je rekao Todorović za ovaj list.

 

Nikola Kojo danas ima 52 godine i odrastao je na filmskom setu. Njegova zavidna karijera počela je slučajno i rano, a do nje ga je zapravo odvela muzika. U detinjstvu je, naime, Kojo svirao violinu i bio član Orkestra Radio-televizije Beograd. Slučajno je jednom prilikom završio na času glume, a potom se učlanio u dečju dramsku grupu. Upravo je violina ono što ga spaja sa Mišom.

 

Iako je sve do punoletstva želeo da bude muzičar, u glumu se kasnije zaljubio. Iako je otac, po zanimanju građevinac, hteo da mu sin ima siguran hleb u rukama, nije se protivio Nikolinoj odluci da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Uspeo je iz trećeg pokušaja. Tokom osamdesetih najpoznatija mu je uloga iz kultne “Žikine dinastije”. Veliko je prijateljstvo negovao sa svojim filmskim dedom – pokojnim Dragomirom Gidrom Bojanićem.

 

Kada se osvrnemo na njegovu karijeru, treba naglasiti da se Kojo glumom bavi od 13. godine. Na filmu je tada ostvario prvu ulogu, i to uz Milenu Dravić i Ljubišu Samardžića. Usledila je uloga Miše u “Ludim godinama”, a 1992. godine dobio je glavnu ulogu u hitu Srđana Dragojevića “Mi nismo anđeli”.

Ostalo je danas istorija. (RBSM RADIO)

Blog

Sestra : Sestro moja na kafu navrati

Published

on

Sestro moja na kafu navrati
Mi smo svoji netrebam te zvati
Vrata su ti uvjek otvorena
Samo dođi u svaka vremena

Moja duša i tvoja su jedno
Kad ne dođeš nije mi svejedno
Poštujem te i ako si mlađa
S tobom kafa meni je naj slađa

Sestro moja jedina i mila
Dok je Majka s’nama bila živa
Zaklela nas da se ne svađamo
I da jedno drugo poštujemo
**
Zato dođi nek ostane tako
Jer sestru mi nemože dat’ svako
A ni tebi brata Sestro mila
Samo Majka što nas je rodila
Brajko M.

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Blog

PROROČICA VESNA ODGOVARA NA VAŠA PITANJA: S kim god spavate mislite da će vas oženiti

Published

on

Draga moja Vesna, evo šaljem vam slike i datum rođenja pa mi recite da li ću ja nekada biti sretna u ljubavi i da li imam crne magije na sebi jer vidim da mi ništa ne ide? U zadnje vrijeme se osjećam jako loše i sama sam, nemam nikoga na ljubavnom planu. Vidim da odgovarate pošteno i iskreno pa bih vas zamolila da i za mene budete maksimalno pošteni i da mi date odgovor na moja trenutno goruća pitanja.

Šifra: Djevojačko srce, Banja Luka

-Pa, po slikama vidim da ste malo starija djevojka i da nemate stalnog partnera. Ovdje je problem ne suštinske prirode, nego personalne a ta pesrona ste vi. Naime, vi s kim god da spavate vi odmah hoćete da vas oženi. Stanite ženo draga nije brak tako obična stvar pa da je to sada jedna kafa koja se ode u neki restoran i popije. Mnogo ste, sestro draga, mijenjali muškaraca.

Ne valja to. Ljudi oko vas znaju to i onda ne žele s vama a i ko bi inače imao ozbiljne namjere sa ženom koja svakih sedam dana ima novog frajera. Na vama nema nikave crna magije i ne može se svaki problem opravdati time da je neko nekom nešto napravio jer mu ne ide. Problema uvijek ima s vremena na vrijeme i to je normalno. Dozovite se pameti, vidim jednog finog udovca koji će vam se pojaviti, koji neće biti po fizičkom izgledu koji vama odgovara, ali prihvatite to. (RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Blog

*STRANAC

Published

on

*STRANAC

Svako malo riječ stranac ga prati
Čovjeka što se nikada ne vrati
Od malena cjeli život tu je
Ali uvjek istu riječ o sebi čuje
Stranac
Možeš život iz temelja mijenjat
I poroke i navike svoje nemat
I jezikom tuđinskim govorit
Njima nikad nećeš udovoljit
Stranac
I uvjek ćeš za njih biti stranac
Ma koliko otim’o se tome
I ako si stvorio bogatstvo
Stranac bit ćeš a svoj si na svome
Stranac
U ostalom nije me ni briga
Što smo za njih uvjek bili stranci
A ko im je kriv što oni neće
Nikad moći da budu Bosanci
Bosanac😀
Brajko M.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala