Otkrivena najveća TAJNA estrade: Isplivali detalji veze Zdravka Čolića i Doris Dragović (VIDEO)

Šuškalo se sredinom osme decenije prošlog veka da je Doris “imala nešto” sa balkanskom zvezdom – Zdravkom Čolićem

 

Početkom osamdesetih Doris Dragović, tada članica grupe “More”, nikog nije ostavljala ravnodušnim, posebno posle 1986, kada je uplovila u solo vode. O njenom životu, naročito emotivnom, plele su se različite priče koje nikad nije demantovala.

 

Prašina se stišala kada se 1990. godine udala za vateprolistu Marija Budimira, s kojim je i danas u srećnom braku.

 

Šuškalo se sredinom osme decenije prošlog veka da je “imala nešto” balkanskom zvezdom, Zdravkom Čolićem. On je važio za neumornog zavodnika, vezivali su ga za svaku ženu koja bi prošla pored njega.

 

A kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pesmu “Ti možeš sve, al’ jedno ne”, neki su stavili prst na čelo.

 

 

Doris i Zdravko čak su i na snimanju hita Yu rok misije “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

 

 

Mnogo godina kasnije Čola je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

 

-To je bio šou “Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: “Ja sam Ruška, sećaš se?” Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu.

 

Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)