Otkriven IDENTITET Srbina ubijenog u Španiji: Poznato stanje RANJENOG državljanina Bosne i Hercegovine

Civilna garda radi na utvrđivanju okolnosti ubistva

 

Srbin ubijen u Španiji identifikovan je kao Branislav N. (44).

 

On je sinoć oko 19 sati izrešetan na parkingu brane u blizini Granade, a u istom obračunu ranjen je i državljanin Bosne i Hercegovine koji se nalazi na intezivnoj nezi.

 

Civilna garda radi na utvrđivanju okolnosti ubistva, a sumnja se da se iza svega krije okršaj narko-bandi.

 

– U pucnjavi je jedna osoba ubijena, a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspeli da pobegnu – navodeno je ranije.

 

Telo ubijenog Srbina nalazi se u Institutu za pravnu medicinu (IML) u Granadi i čeka na obdukciju. Zdravstvene ekipe koje su juče popodne upućene na lice mesta pokušale su da ga ožive, ali mu vitalni znaci nisu reagovali. Preminuo je na istom mestu gde je bio izrešetan mecima.

 

Ranjeni Bosanac ima 41 godinu i nalazi se trenutno na intezivnoj nezi. Rana se nalazi u predelu stomaka i iako su lekari odeljenja za neurotraumatologiju “Virgen de las Nieves” sinoć uspeli da ga stabilizuju, danas i dalje pomno prate njegovo stanje.

 

Zdravstveni izvori kažu da je ranjeni Bosanac u teškom stanju, ali ipak veruju da ne bi trebalo brinuti za njegov život. On je evakuisan helikopterom juče oko 19 sati sa jednog od parking područja brane Rules, prenosi ideal.es.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin