Otkako Se Udala Svake Godine Je Trudna: Rodila 12 Djece U 12 Godina

Otkako Se Udala Svake Godine Je Trudna: Rodila 12 Djece U 12 Godina

 

 

 

Courtney Rogers iz Novog Meksika je nezaustavljiva. Otkako se udala, svake godine je bila trudna. Tako je u 12 godina rodila 12-ero djece. Courtney i njen suprug nisu ni pomišljali da će imati toliko djece. Prvo su čak imali i poteškoće sa začećem. Ali, u martu 2010. dobili su sina Clinta, a u narednim godinama još pet dječaka i šest djevojčica.

 

“U početku su sva djeca bila muškog pola, a onda je stiglo šest djevojčica pa su se izjednačili”, rekla je Courtney u intervjuu, prenosi Bright Side.

 

 

Prvog sina rodila je tri sedmice prije nego što je napunila 26 godina, a posljednje dijete stiglo je na svijet u njenoj 38.

 

 

Kao da im 12-ero djece nije dovoljno, porodica živi na farmi s više od 200 životinja, među kojima su svinje, ovce i kokoši. Djecu odgajaju tako da ih uče da je važno brinuti o životinjama i uče ih odgovornosti od malih nogu, prenosi Index.

 

 

Tipičan dan u domu Rogersovih počinje velikim doručkom u 8 sati. Nakon toga dio djece se školuje kod kuće, a najmlađi se igraju i jedu užinu, a onda idu na podnevni odmor. Poslijepodne imaju časove umjetnosti i čitanja te sviranja klavira. Oko 17 sati Courtney servira večeru.

 

 

Velika porodica svakog jutra pojede kutiju žitarica, a dnevno se potroše i 24 jaja. Djeca su u krevetu do 20:30, kako bi mama i tata pospremili kuću i pripremili se za idući dan. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU             I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin