Otišla za Njemačku za boljim životom tu živi kao u Bosni: UDALA SE ZA COVJEKA KOJEG JE ZNALA SAMO 6 DANA! Kada je stigla tamo je dočekao prizor stravičan, kojeg ne zaboravlja!

Kako možemo da vidimo da se vremena mijenjaju i ono što je prije 30 godina bilo normalno danas se naravno smatra jako nenormalnim.

 

Moramo da kažem da žene sada imaju neka svoja prava kako do sad to nisu imali i nisu imali priliku za glas i odluku ali prije to nije bio slučaj. danas to nije slučaj i sada donosimo jednu priču koja je po mnogo čemu skrenula paznju na sebe io tome se govori.

 

Svi mi imamo jednu životnu priču neki odluče da sve to iznesu javno dok druge sute i ipak žive sa svim tim. OVA ZENA je odlučila da sa osmjehom kaže neke stvari o svom životu a prije je kako kaže takav vakt bio da se sve to smatralo normalnim a ne tako lošim. udala se u Njemacku ​​za covjeka kojeg je znala samo 6 dana, zamislite u svemu tome da su roditelji dali, a zamisite kako bi sada reagovali da kcerka dodje i kaze da zeli da se uda za nekog koga zna samo 6 dana.

 

Cijela ova priča je sve iznenadila a sada u video snimku možete vidjeti o čemu se ovdje radi.

 

Ona je rekla da takve prizore nikada neće zaboraviti jer je kuća velika bila i ona je rekla da je morala da napravi bosansku tradiciju u Nemačkoj i da se tu osjeca kao da je u Bosni.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin