Otišla je na svadbu kod drugarice i odnela 20 EVRA: Sutradan je dočekala PORUKA od mlade i nastao je haos

Otišla je na svadbu kod drugarice i odnela 20 EVRA: Sutradan je dočekala PORUKA od mlade i nastao je haos

Jedna devojka je na Tviteru je podelila neprijatno iskustvo koje je doživela nakon venčanja svoje prijateljice koja se udavala u Rumuniji.

 

 

Par je inače iz SAD-a, ali venčanje su odlučili da naprave u rumunskom Klužu, a gostima su savetovali da ih darivaju u novcu jer će im biti teško da prevezu sve poklone kući.

 

Seji je na venčanje svoje (sada već bivše) prijateljice pozvana u leto 2015. godine, a sa sobom je mogla da povede jednu osobu. Odlučila je da povede drugu prijateljicu pa su njih dve same platile avionske karte do Rumunije i smeštaj u hotelu.

 

Kako ih je to poprilično mnogo koštalom nije im ostalo previše novca za poklon, pa su tokom svadbe dale ukupno 25 evra – Seji 20, a njena prijateljica 5 evra, s tim da su računale da će, kada se vrate kući, mladencima poslati još novca.

 

Venčanje je trajalo dva dana, a dan nakon što su sletele kući, Seji je dobila poruku od mlade. Mislila je da je zanima jesu li srećno stigle kući, ali se prevarila.

 

– Pozdrav Seji, kako si? Jesi li uživala na našem venčanju i vremenu provedenom u Klužu? Je li uživala i tvoja prijateljica? Čini se da ste se jako zabavile, ali niste doprinele pokrivanju naših troškova venčanja.

 

Dobili smo 20 evra od tebe i 5 evra od tvoje prijateljice što je premalo za pokrivanje troškova za jelovnik i piće za nedelju, a da ne govorim o subotnjoj zabavi u vrtu i paketima dobrodošlice za goste.

 

Prosečni doprinos po osobi bio je 100 evra, a dovoljno bi bilo za pokrivanje troškova i 75 evra po osobi. Nadam se da ste svesne položaja u kojem bismo se našli da su svi gosti dali samo 5 i 20 evra.

 

Ako vam to nije bilo jasno od početka, moje izvinjenje zbog toga – napisala je u poruci mlada te prijateljici detaljno objasnila kako da joj uplati ostatak novca.

 

Ona, naravno, to nije učinila.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin