Otišao sam kod lekara i saznao da me ŽENA VARA: Nisam verovao šta mi radi iza leđa, a OVO ju je odalo

Ali, uprkos svim njihovim problemima, mislio je da će uvek pronaći rešenje da ih reše

 

 

Jedan muškarac se obratio stručnjakinji iz The Suna jer je njegova žena imala aferu i, kao da to nije dovoljno bolno, još mu je prenela i polno prenosivu bolest.

“Lagala je mesecima, a sada nisam siguran da ću ikada moći da joj oprostim što je ovako ugrozila moje zdravlje”, rekao je skrhani muškarac.

“Ja imam 46, a ona 42 godine. U braku smo devet godina, a zajedno 12. Poslednjih nekoliko godina bilo je dosta teško. Svađali smo se više nego inače i nedostatak intimnosti nam je stvarao probleme.”

Ali, uprkos svim njihovim problemima, mislio je da će uvek pronaći rešenje da ih reše: “Uostalom, volim je i ne mogu da zamislim život bez nje”. Ipak, sve se promenilo jednog dana kada je posetio lekara. Osećao je peckanje svaki put kad je išao u WC i pomislio da možda ima urinarnu infekciju, ali na njegovo iznenađenje, lekar mu je saopštio vest da je dobio gonoreju.

“U početku, kad sam je suočio s tim, pokušala je da porekne, ali je na kraju priznala kad sam joj pokazao svoje pozitivne rezultate”, ispričao je. “Rekla mi je da je spavala s oženjenim muškarcem kog je upoznala na poslu, ali me uverila da je sada gotovo. Od tada se borim da je gledam na isti način. Najgore je to što je ona sada imenovana kao ljubavnica u njegovoj brakorazvodnoj parnici. Osećam se tako izdano. Kako mogu da pređem preko ovoga?”

Stručnjakinja Deidra mu je poručila: “Osećati se ljutito i izdano sasvim je normalno, pogotovo ako uzmemo u obzir to da je vaša žena ugrozila vaše zdravlje. Srećom, počeli ste da pokazujete ​​neke simptome, pa ste otkrili istinu – neki muškarci (otprilike svaki deseti) nemaju nikakve simptome. Dok se ne razjasni cela situacija, suzdržite se od bilo kakvog oblika seksa, a zatim svakako koristite zaštitu. Ako vaša veza ima ikakve šanse da ovo preživi, ​​morate da radite na ponovnoj izgradnji poverenja. Razgovarajte s njom i objasnite joj svoja osećanja kako biste videli da li postoji zajednički put napred’.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin