OTEO JE SEDMOGODIŠNJEG DEČAKA I SILOVAO: Kad je odlučio da je PRESTAR našao je drugog, a onda je usledio PAKAO ŽIVOTA

0

Dana 4. decembra 1972. u Mersedu u Kaliforniji, sedmogodišnjem Stivenu Stajneru prišao je čovek koji je tvrdio da skuplja novac za svoju crkvu. Taj čovek, Ervin Edvard Marfi, bio je saradnik pedofila Keneta Parnela. Marfi je pitao Stajnera da li bi njegova majka doprinela akciji za crkvu, a dečak je rekao da hoće. Marfi je ponudio da odvede dečaka njegovoj kući, a Stejner je, nažalost, pristao. Parnel je čekao u kolima i tako je počela sedmogodišnja noćna mora za mladog Stivena Stajnera.

Stajner je otet i odveden u kolibu u dolini Ketis, koja je bila samo par storina metara od kuće njegove bake. Parnel ga je seksualno zlostavljao već prve noći, a opaki pedofil je počeo da siluje dečaka u roku od dve nedelje nakon otmice. Seksualno zlostavljanje se nastavilo, a Parnel je polako ispirao mozak detetu i pokušavao da ga ubedi da ga roditelji više ne žele.

Dečak
foto: Shutterstock

Parnel je tada rekao Stejneru da je sada njegov zakonski staratelj pa dečak mora da ga zove “tata”. Čak je počeo da zove dete “Denis Gregori Parnel” i upisivao ga u različite škole u ​​Kaliforniji. Parnel je svom novog sinu dao da neograničeno konzumira alkohol i dozvolio mu da se slobodno kreće. Međutim, duboko zbunjen Stajner nije iskoristio ove prilike da pobegne.

Kako je odrastao, Stajner je počeo da se pita da li Parnel govori istinu o njegovim roditeljima. Prelistavao je novine i TV izveštaje da vidi da li ga traže. Nažalost, njegovi roditelji su slali letke školama koje je pohađao, ali ga niko nikada nije prepoznao. Na kraju, Parnel je odlučio da je Stajner prestar i kidnapovao je drugog dečaka po imenu Timoti Vajt u februaru 1980. godine.

Petogodišnjak je plakao i molio da ga odvedu kući. Stajner je znao da će Vajta, ako ne reaguje, sačekati

ista sudbina kao i njega. Tek 16 dana kasnije, već petnaestogodišnji Stajner je smogao hrabrost i pobegao sa Vajtom, nakon čega je stopirao do policijske stanice u Ukiahu u Kaliforniji. Policija je uhapsila dvojicu kidnapera, ali Marfi je odslužio samo dve godine zatvora, dok je, neverovatno, Parnel odležao samo pet godina. Godine 2004. Parnel je dobio 25-godišnju kaznu jer je pokušao da kupi četvorogodišnjeg dečaka za 500 dolara.

Bilo bi zadovoljavajuće reći da je Stajnerova priča imala srećan kraj, ali u stvarnosti, napaćeni dečak je doživeo tragičan kraj. Nije dobio nikakvu pomoć psihologa i države za svoje muke i rano je napustio školu nakon što su ga okrutna deca zadirkivala da je zlostavljan. Borio se sa alkoholom i marihuanom, kako je svedočila i njegova majka Kej, dok je koristio ove opijate da pokrije traumu koju je osetio. Međutim, pokušao je da započne novi život i sa 20 godina je bio oženjen i imao dvoje dece. Njegova supruga Džodi rekla je da je konačno pronašao mir kada je 16. septembra 1989. poginuo u saobraćajnoj nesreći kada se automobil sudario sa motociklom.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *