OTAC SIL*VAO ĆERKU ČAK 267 PUTA, HOROR POČEO KADA JE IMALA 5 GODINA! Pala presuda MONSTRUMU IZ HRVATSKE!

Osim prvi put, kada je to učinio u kampu kod Šibenika, sve se zbivalo u porodičnom stanu, sobi i kupatilu

 

 

Županijski sud u Splitu osudio je 45-godišnjaka na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog silovanja svoje maloletne ćerke.

 

 

Za pet godina otac monstrum je devojčicu silovao čak 267 puta, a sve je počelo 2018. godine kada je imala tek pet godina.

Silovao bi je u proseku jednom nedeljno, a poslednji mesec svaka dva dana, piše Dalmatinski portal.

 

Osim prvi put, kada je to učinio u kampu kod Šibenika, sve se zbivalo u porodičnom stanu, sobi i kupatilu. Majka devojčice i supruga okrivljenog je teško bolesna i stanje joj se rapidno pogoršalo. Danas je nepokretna.

Tokom suđenja otkriveni su brojni mučni detalji ovog slučaja. Otac je ćerki branio socijalni kontakt, vodio ju je u školu i dočekivao nakon završetka nastave kako se ne bi družila s ostalom decom.

 

Branio joj je i da posećuje baku i deku s majčine strane koji žive u istoj zgradi. Danima je ne bi puštao iz kuće, a kada bi bio nezadovoljan njenim ponašanjem, udarao bi je po glavi i trbuhu. Morala se satima gola kupati pred njim u kadi.

 

 

Okrivljeni je osuđen za 267 krivičnih dela polnog zlostavljanja deteta i krivično delo povrede detetovih prava. Za svako krivično delo polnog zlostavljanja deteta dobio je po pet godina zatvora, a za povredu detetovih prava osuđen je na tri godine, pa mu je izrečena jedinstvena i maksimalna kazna zatvora od 40 godina.

 

 

Objavu presude okrivljeni je popratio bez emocija. Doveli su ga iz zatvora u Splitu, a tamo je i vraćen nakon objave.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin