Otac monstrum UDAVIO ĆERKU (3) da bi se osvetio njenoj majci: JEZIV ZLOČIN u Vršcu obeležio 2022. godinu

Marko B. je inače, bio psihijatrijski bolesnik

 

Najjeziviji zločin u ovoj godini u Srbiji dogodio se u oktobru kada je Marko B. (35) u kofi vode udavio svoju ćerkicu Petru B. (3), a potom izvršio samoubistvo u Vršcu!

Kako se tada pisalo, monstrum je zločin počinio 4. oktobra u iznajmljenom stanu i to samo sedam dana nakon što je osuđen za nasilje u porodici, a sumnja se da je sve to uradio kako bi se osvetio supruzi Suzani.

– Kobnog dana Marko B. je uzeo slobodan dan i hteo je da ga provede s Petrom, to je zapravo bio prvi put da se nasamo viđa sa detetom, a nažalost, i poslednji. Suzana se protivila tome, jer je smatrala da je on opasan, kako za nju, tako i za dete. Njene crne slutnje i vapaj niko nije čuo, a ona je tog dana predosetila da će se desiti nešto strašno – podseća izvor iz istrage i dodaje:

 

– Malena Petra, na dan ubistva više puta je zvala majku na video poziv i govorila joj: “Mamice dođi, dođi kod nas, mnogo nam je lepo ovde”. Ispostavilo se da je on terao dete da to priča kako bi namamio Suzanu.

 

Monstrum je ubrzo potom ubio ćerku, pa to saopštio ženi.

 

– Suzana je osetila da ne treba da ide, jer se plašila supruga koji je godinama maltretirao, tukao, a umalo i ubio od batina. Nakon poziva koje je odbila, pomahnitali Marko B. uzeo je plastičnu posudu i udavio svoje dete, a zatim je pozvao suprugu i saopštio joj šta je uradio – kaže sagovornik i dodaje da se ubica potom obesio.

 

Ceo slučaj izazvao je veliko interesovanje javnosti, pa su na ulicama Vršca bili protesti nezadovoljnih građana koji su tražili da se utvrde sve nepravilnosti u radu institucija, pre svega Centra za socijalni rad, a koje su dovele do ovog strašnog zločina.

 

Marko B. je inače, bio psihijatrijski bolesnik koji je imao dve ozbiljne dijagnoze koje su tada stručnjaci objašnjavali kao veoma ozbiljnan problem ličnosti.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin