OTAC IZBO SINA U STOMAK POSLE SVAĐE: Detalji drame u Novom Sadu! Samo 2 sata pre toga izboden mladić (22) na Limanu

0

U Novom Sadu su juče u popodnevnim časovima izbodene dve osobe u dva odvojena slučaja, a kako nezvanično saznaje Kurir, u pitanju je jedna porodična svađa nakon što je otac izbo sina u stomak, a policija još radi na rasvetljavanju drugog napada u novosadskom naselju Liman !

 

 

 

–  Nakon porodične rasprave otac je dva puta u stomaku ubo svog sina KA (43)  koji je hitno primljen u KC Vojvodina gde je odmah zbrinut – kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, otac se sumnjiči da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

 

 

– U Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine juče je primljen pacijent KA koji je u trenutku bio svestan, orijentisan, komunikativan i stabilan. Pacijent je primljen sa povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toaleta rane pacijente se stabilno stanje otpušta na dalje kućno lečenje – rekli su nam iz KCV.

 

 

Kad je u pitanju napad na Limanu, policija još traga za napadačem i detaljno ispituje okolnosti ovog slučaja.  Mladiću VP (22) nanete su lakše tjelesne povrede .

 

 

 

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent VP koji je u trenutku prijema bio svestan, orijentisan komunikativan i hemodinamski stabilan.

 

 

Lokalno u predelu glave, frontalna regija, u predelu desnog ramena, desne podlaktice i leve šake uočavaju se otvorene povrede. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalet rana i ovaj pacijent je pušten kući. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:              INSTAGRAMU                I              FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *