Otac i sin suparnici: MARINA OSTAVILA MUŽA I UDALA SE ZA NJEGOVOG SINA VLADU

Deset godina je 35 – godišnja Marina Balmaševa bila je u braku sa svojim izabranikom Aleksejem, zajedno sa njim odgajala je Aleksejevog sina Vladimira, koji nije imao pravu majku. Kao maćeha je bila jako pažljiva od njegovog sedme godine, kada ga je prvi put upoznala.

 

Njen pastorak je nedavno proslavio dvadeseti rođendan, a onda je pukla bruka. Marina je ostala u drugom stanju, te obznanila da nosi Vladino dijete.

 

Koliko je bila jaka ta ljubav, Maina je zatražila razvod pd svboga supruga Alekseja kako bi se udala za njegovog sina Vladimira.

 

Vjenčanje su obavili u julu ove godine. Marina je optužila Alekseja da sa njim deset godina nije uspjela da ostane u drugom stanju dok joj je sa Vladimirom uspjelo iz prve.

 

– Nisam mogao da ostanem trudna 13 godina. Jedino što sam promijenila u svom životu za to vrijeme je supruga – rekla je Marina koja sada sa Vladimirom čeka djevojčicu.

 

Aleksej je očajan zbog svega što se događa. Rekao je da sumnja da ga je Marina varala sa sinom dok su još bili u braku.

 

– Ne bi me čudilo da su imali seks u kući. Mislim da je ona njega zavela. Ne znam zašto, volio sam je i poštovao – rekao je Aleksej.
On je rekao da Marinu voli i dalje i da bi se svim silama borio za nju da mu protivnik nije rođen sin. Vladimir je Marinu upoznao kada je imao samo sedam godina, ona ga je odgajila.

Čitava priča izazvala je veliku osudu u javnosti za koju Marina očigledno ne haje. Na svom Instagram profilu gotovo svakodnevno postavlja fotografije nje i Vladimira. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE          www.rbsm-serije.com

Pratite nas na            INSTAGRAMU            I         FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin